DyDo Drinco, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin Yeni Sponsoru

DyDo Drinco, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde resmi sponsor oldu. Detaylar ve yorumlar haberimizde.

DyDo Drinco, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin Yeni Sponsoru

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), DyDo Drinco ile Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi için resmi sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreni, Basketbol Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Hidayet Türkoğlu'ndan İzlenimler

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, törende yaptığı konuşmada, "Son yıllarda markaları basketbol ile buluşturma noktasında büyük bir mesafe katettik. Sponsorlarımızın sayısındaki artış bizim için gurur verici. Basketbol, toplumları bir araya getiren ve sınırları aşan bir tutkuya dönüştü. Bu tür iş birlikleri, basketbolun sadece sportif bir etkinlik olmadığını, aynı zamanda ekonomik ve toplumsal etkileri olduğunu gösteriyor," dedi.

DyDo Drinco CEO'su Çağlar Bakaç'ın Açıklamaları

DyDo Drinco Türkiye CFO'su Çağlar Bakaç ise anlaşmanın, 2024-2025 sezonu boyunca devam edeceğini belirterek, "Markalarımızı birleştiren bu anlaşmadan dolayı oldukça mutluyuz. Topluma ve spora katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Cola Turka ve Çamlıca gibi markalarımızla Türk sporuna destek vermeye devam edeceğiz," ifadesini kullandı.

Uzun Vadeli Hedefler

Türkoğlu, DyDo Drinco ile yapılan anlaşmanın kulüpler için önemli kaynaklar sağlayacağını vurgularken, "Bu stratejik ortaklık, her iki taraf için de uzun vadede değerli katkılar sunacak. Bu iş birliğinin gerçekleşmesinde katkıda bulunan tüm TBF yönetimine teşekkür ederim," dedi.

Bakaç, birlikteliğin oluşumunda emeği geçen Türkoğlu ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ederek, "Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyoruz," şeklinde belirtti.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile DyDo Drinco arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi...

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile DyDo Drinco arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi resmi sponsorluk anlaşması imzalandı. Basketbol Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilen imza törenine katılan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Fenerbahçe, Twente Maçına Hazır Galatasaray'dan sert açıklama Galatasaray'dan Osimhen açıklaması Ancelotti, Arda Güler'i çıldırttı