Dursun Özbek'ten Erden Timur sözleri! "Galatasaray'a küsülmez"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Okan Buruk için düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Erden Timur'un istifasının sorulması üzerine Özbek, "Kimse Galatasaray'a küsemez. Galatasaray'a vereceği katkılar bitmemiştir, devam edecektir. Kapımız kendisine her zaman açık." dedi.

Dursun Özbek'ten Erden Timur sözleri! "Galatasaray'a küsülmez"

Başkan Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekiliği görevinden ayrılan Erden Timur'u 2016 yılında kendisinin davet davet ettiğini ve forma sponsoru olması için ikna ettiğini belirterek, sonraki dönemde çok güzel çalıştıklarını söyledi.

Dursun Özbek'ten Erden Timur sözleri! "Galatasaray'a küsülmez" - Resim : 1

"GALATASARAY'A KÜSÜLMEZ, KAPIMIZ AÇIK"

Erden Timur'a yeni dönemde de devam etmesi için teklifte bulunduğunu anlatan Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü: Yeni dönemde çalışmayacağını ifade etti. Galatasaray diğer kulüplere benzemez. Galatasaray eleştirilere açık ve şeffaf bir kulüp. Tarihi 1905'ten gelmiyor, daha öncesinden geliyor.

Dursun Özbek'ten Erden Timur sözleri! "Galatasaray'a küsülmez" - Resim : 2

Her yönetim eleştirildi. Benim ilk dönemimi, rahmetli Mustafa Cengiz'in dönemini hatırlayın. Erden kardeşim için de bu eleştiriler gündeme geldi. Bana 'Daha önceki döneminizdeki gibi değilsiniz' deniyor. Birtakım tecrübeler edindik. Erden kardeşimiz genç ve hassas. Etkilendiğini düşünüyorum. Galatasaray'a vereceği katkılar bitmemiştir, devam edecektir. Kapımız kendisine her zaman açık.

Dursun Özbek'ten Erden Timur sözleri! "Galatasaray'a küsülmez" - Resim : 3

'Tutunacak dalım yok' dediniz ya, Galatasaray 500 yıllık bir çınar. Böyle bir çınarın ne kadar çok dalı vardır, tutunacak dal ararsan, mutlaka vardır. Tartışılır, eleştirilir ve ortak akıl aranır. Onun için Türkiye'nin en büyük kulübü, Avrupa'nın önemli bir markası. Bunları dikkate almak lazım. Genç olmasının etkisiyle belki böyle bir karar aldı.

Dursun Özbek'ten Erden Timur sözleri! "Galatasaray'a küsülmez" - Resim : 4

Erden Timur'un kendisine kırgın olduğunu düşünmediğini anlatan Özbek, "Ben, onun babası yaşındayım. Başkanıyım. Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum ve ben de ona kırgın değilim. Galatasaray'a hizmet etmek için varız. 'Başkan olacaktım, olmadım' Galatasaray'da böyle düşünülmez. Biz borcumuzu hizmet ederek ödüyoruz. Başkanlık sözü, küstüm. Kimse Galatasaray'a küsemez. Yapılanların Galatasaray'ın faydası için olduğunu unutmayın. Hizmet için koltuk davası bizde yok. Bu yüzden dünya markasıyız." diye konuştu.

Dursun Özbek'ten Erden Timur sözleri! "Galatasaray'a küsülmez" - Resim : 5

Özbek, Erden Timur'un ayrılmasının ardından transferleri kimin yürüteceği sorusuna, "Galatasaray Sportif AŞ'deki kadro transferi yürütüyor. Buranın da başkanı dün bendim, bugün de benim. Yapılan bütün transferlerin başında ben vardım, bugün de ben varım. Her olayın sorumlusu başkandır, bunun böyle bilinmesinde fayda var." yanıtını verdi.

Dursun Özbek'ten Erden Timur sözleri! "Galatasaray'a küsülmez" - Resim : 6

Fenerbahçe Kulübünün hafta sonunda yapılacak olağan genel kuruluyla ilgili soru üzerine Özbek, "Bize rakip fark etmez. Aziz Bey ile de Ali Bey ile de çalıştım. Fenerbahçe'yi ilgilendiren konu. En iyisini seçeceklerdir diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Dursun Özbek'ten Erden Timur sözleri! "Galatasaray'a küsülmez" - Resim : 7

Kaynak: AA

Galatasaray
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk imzayı attı Finalin ilk ayağı Fenerbahçe'nin Kafaları karıştıran paylaşımı İtalya'nın nihai kadrosu açıklandı