Dursun Özbek'ten derbi açıklaması: "O uyduruk penaltı olmasa..."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan derbi hakkında konuşan Özbek, "Eğer hakemin verdiği o uyduruk penaltı olmasaydı, maç 5-6'lık maçtı" dedi.

Dursun Özbek'ten derbi açıklaması: "O uyduruk penaltı olmasa..."
  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, HT Spor'a açıklamalarda bulundu. 
  • Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan derbi hakkında konuşan Özbek, Fenerbahçeli taraftarları kızdıracak açıklamalarda bulundu. 
  • İşte Dursun Özbek'in açıklamalarından öne çıkan satır başları;

"O UYDURUK PENALTI OLMASAYDI..."

  • "Derbi maç öncesi çok rahattım. Maçı evde yatarak izledim. Okan hoca da takımı çok iyi hazırladı. Galatasaray için Fenerbahçe derbileri artık alışkanlık haline geldi. Bizim için Fenerbahçe maçları kolay derbiler... Derbi maç için bir prim vereceğiz.
  • Eğer hakemin verdiği o uyduruk penaltı olmasaydı, maç 5-6'lık maçtı. Hakemin bunu farkettiğini düşünüyorum. Hakemin penaltı kararı, farkın açılmasını engelledi."

"İNADINA MI ATADINIZ"

  • "Ben geçen sene sadece bir hakem için konuştum. Trabzonspor maçındaki Atilla Karaoğlan hakkında açıklama yaptım. Önemli bir maça çıkarken, niye tekrar atanıyor? İnadına mı atadınız? Kulüplerin hassasiyetinin dikkate alınması önemli. Atilla Karaoğlan nitekim, verdiği penaltı kararıyla maçtaki farkın açılmasını engelledi."
Trabzonspor'dan VAR kayıtları sonrası tepki! Ancelotti'den Arda'yı üzecek karar Derbi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı Çaykur Rizespor, Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor