Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Eskişehir'de Tamamlandı

Eskişehir'de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası, kupa töreniyle sona erdi. İşte elde edilen sıralamalar ve madalya kazananlar.

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Eskişehir'de Tamamlandı

Eskişehir, Türkiye - Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası, 36 kulüpten toplam 361 sporcunun katılımıyla Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirildi. Yarışmaların ardından yapılan kupa töreniyle organizasyon sona erdi.

 

YARIŞMANIN DETAYLARI

Şampiyona, ilk gün 1000 metre, ikinci gün ise 500 metre yarışları ile devam etti. Son gün ise 200 metre yarışı yapıldı. Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen bu organizasyon, spor tutkunları tarafından büyük ilgi gördü.

 

MADALYA VE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyaları ve kulüplere kupaları, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ile Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Özen, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

 

ŞAMPİYONA SIRALAMALARI

 Erkekler:

  • 1. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
  • 2. Şişecam Spor Kulübü
  • 3. Çarşamba Belediyesi Spor Kulübü

Kadınlar:

  • 1. Şişecam Spor Kulübü
  • 2. Gündoğdu Su Sporları Kulübü
  • 3. Sarıçam Belediye Spor Kulübü

Eskişehir'de düzenlenen

Eskişehir'de düzenlenen "Intercity Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası" başladı.

Beşiktaş sezona 3 puanla başladı Sivas'la Trabzonspor golsüz berabere kaldı 40 yıl sonra ilk defa altın madalya alamadık Fenerbahçe, 3 puanı tek golle aldı!