Dünya yıldızı Ramos Beşiktaş'a önerildi! "Şartlarımızı kabul ederse..."

Transfer çalışmalarını sürdüren ve savunmaya takviye yapmak için yoğun mesai harcayan Beşiktaş'a sürpriz bir isim önerildi. PSG ile yollarını ayıran ve takım arayan Sergio Ramos'un siyah-beyazlı ekibe gelebileceği kulübe iletildi.

Dünya yıldızı Ramos Beşiktaş'a önerildi! "Şartlarımızı kabul ederse..."

Yaz döneminde Ante Rebic, Daniel Amartey, Jean Onana gibi önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş şimdilerde 'fırsat transferi' kolluyor.

Menajerler siyah beyazlı yönetime birçok isim sunarken bunlardan biri de Paris Saint Germain ile yollarını ayıran ve şu anda kulüpsüz olan Sergio Ramos.

Dünya yıldızı Ramos Beşiktaş'a önerildi! "Şartlarımızı kabul ederse..." - Resim : 1

ÇEKİNCELER DİLE GETİRİLDİ

Siyah beyazlı yönetimin takıma liderlik yapabilecek, deneyimli bir isim aradığını bilen menajerler, 37 yaşındaki İspanyol stoperi sundu. Beşiktaşlı yöneticiler Ramos ismine sıcak baksalar da çekincelerini de dile getirdiler.

"TAKIMDAKİ DENGELER BOZULABİLİR"

Hürriyet'in haberine göre, menajerler tarafından zikredilen rakamları yüksek bulduklarını dile getiren Beşiktaşlı yöneticiler, "Takıma ağabeylik ve liderlik yapacak deneyimli bir isim arıyoruz ancak kulübün durumu belli. Sponsor desteğiyle belki istediği ücreti veririz ancak o zaman da takımdaki dengeler bozulur. Eğer kendisi bizim şartlarımızı kabul ederse elbette o çapta bir ismi takımda görmek isteriz" ifadelerini kullandılar.

Dünya yıldızı Ramos Beşiktaş'a önerildi! "Şartlarımızı kabul ederse..." - Resim : 2

YANIT BEKLENİYOR!

Fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıların ardından Sergio Ramos cephesinin yanıtı bekleniyor.

Beşiktaş JK
Asrın Felaketi sonrası ilk maçta 5 gollü galibiyet Ronaldo 2 gol attı Al-Nassr kupaya uzandı 5 gollü maçı Kasımpaşa kazandı Konya'da kazanan çıkmadı