Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'den Başarı

Türkiye, Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası'nda 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'den Başarı

Güney Kore'nin Chuncheon kentinde düzenlenen Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası, başarılarıyla dikkat çekti. Türkiye, organizasyonun son gününde önemli madalyalar kazandı.

Son Gün Madalya Kazanımları

Şampiyonanın kapanışında erkekler 59 kiloda Yusuf Badem gümüş madalya, kadınlar 55 kiloda ise Mümüne Nur Göz bronz madalya elde etti. Böylece Türkiye'nin madalya sayısı dörde ulaştı.

Önceki Başarılar

Daha önceki günlerde, kadınlar 44 kiloda Rüveyda Nur Evin ve 52 kiloda Sıla Irmak Uzunçavdar da bronz madalye kazanmıştı. Türkiye, toplamda 1 gümüş ve 3 bronz ile şampiyonayı tamamladı.

Türkiye Tekvando Federasyonu Açıklaması

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, şampiyonanın başarılarla dolu geçtiği vurgulandı. Madalya kazanan sporcular, ülkemizi en iyi şekilde temsil ettikleri için ön plana çıktı.

Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası'nın son gününde Türkiye, birer gümüş ve bronz madalya kazandı....

Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası'nın son gününde Türkiye, birer gümüş ve bronz madalya kazandı. Dünya Tekvando Federasyonu tarafından Güney Kore’nin Chuncheon şehrinde düzenlenen şampiyonanın son gününde erkekler 59 kiloda Yusuf Badem gümüş, kadınlar 55 kiloda Mümüne Nur Göz bronz madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu'nda Yeni Dönem Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Yapay Zeka ile Güçlü Bir Gelecek Trabzonspor'dan bir ilk Başakşehir ile Kayserispor puanları paylaştı