Derbi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı: Teknik direktör yaralandı

Sırbistan Süper Ligi'nin 9. haftasında Partizan, Kızılyıldız'ı ağırladı. Ev sahibi ekibinin taraftarları alınan 4-0'lık mağlubiyete oldukça sinirlendirdi. Maçın ardından Partizan taraftarları soyunma odasını basarken, Partizan Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic yaralandı.

Derbi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı: Teknik direktör yaralandı

Sırbistan Süper Ligi'nin 9. haftasında Partizan, Kızılyıldız'ı ağırladı. Konuk ekip, derbi mücadelesinden 4-0'lık zaferle ayrıldı.

Maçın ardından Partizan taraftarları çılgına döndü. Taraftarlar soyunma odasını basarak ortalığı savaş alanına çevirdi.

MAÇTAN ÖNCE STADI ATEŞE VERMİŞLERDİ

Dünyanın en ateşli taraftarları arasında gösterilen ekiplerin maçı oynanmadan 48 saat önce kimliği belirlenemeyen bazı holiganlar Başkent Belgrad'da bulunan stadyuma gece yarısı girerek sahayı ateşe vermişlerdi. Ezeli rakibe karşı alınan ağır mağlubiyet sonrası öfkelenen Partizan taraftarları bu kez soyunma odasında teknik direktör Aleksandar Stajonevic'in yaralanmasına sebep olacak saldırıyı gerçekleştirdi.

Derbi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı: Teknik direktör yaralandı - Resim : 1

TEKNİK DİREKTÖR ALEKSANDAR STANOJEVİC YARALANDI

Olayların ardından polis birçok holiganı gözaltına aldı.

Daha önce Türkiye'de Konyaspor'da görev yapan Partizan Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Kızılyıldız derbisini kaybetmelerinin ardından taraftarlarının saldırısına uğradı.

Derbi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı: Teknik direktör yaralandı - Resim : 2

"CAM KIRILDI VE BENİ KESTİ"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Stanojevic, "Berabere bitseydi gelmezdim ama 4-0 kaybettik, bu yüzden bundan kaçmamak için geldim. Mutsuz taraftarlar camı kırdı, cam bize geldi ve beni kesti, fiziki bir çatışma yaşanmadı. Böyle kaybetmek elbette benim açımdan büyük ayıp. Böyle kaybettiğimiz için tüm Partizan taraftarlarından özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor, Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor İlhami Kılıçkaya, Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığına Aday Benfica'da Türk rüzgarı Trabzonspor'dan VAR isyanı