Derbi galibiyeti sonrası İsmail Kartal: İçeride oyuncularım izin istediler

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli takım, bu galibiyetle birlikte puanını 40'a yükselterek liderliğini sürdürdü. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal, "Bu oyunumuzu, pozitif futbolumuzu geliştirebilmek için her hafta çalışıyoruz" dedi.

Derbi galibiyeti sonrası İsmail Kartal: İçeride oyuncularım izin istediler
  • Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek puanını 40'a yükseltti.

Derbi galibiyeti sonrası İsmail Kartal: İçeride oyuncularım izin istediler - Resim : 1

  • Mücadelenin ardından konuşan Teknik Direktör İsmail Kartal, sezon sonuna işaret verdi. İşte açıklamalardan satır başları...

Derbi galibiyeti sonrası İsmail Kartal: İçeride oyuncularım izin istediler - Resim : 2

"YOLA DEVAM EDİYORUZ"

  • "Bizim sezon başından beri oynadığımız net bir futbol var. Futbolda bazen sizin elinizde olmayan nedenler ortaya çıkabiliyor. Aynı mevkiden sakatlıklar, orta sahada aynı mevkiden sakatlıklar... Bazen zorlanıyoruz. Zorlandığımız dönemde 1-2 takılmalar oldu. Bu ligin lideri durumundayız. Çok mutluyuz. Bu oyunumuzu, pozitif futbolumuzu geliştirebilmek için her hafta çalışıyoruz. Oyuncularımızla birlikte her hafta daha iyisi için yoğunlaşıyoruz. Kendimize yakışır futbolla galip geldik. Çok fazla bir şey konuşmaya gerek yok. Yola devam ediyoruz."

Derbi galibiyeti sonrası İsmail Kartal: İçeride oyuncularım izin istediler - Resim : 3

"OYUNCULAR İZİNLİ"

  • "İçeride bu galibiyetten sonra oyuncularım izin istediler. Normalde izin vermiyorum, pazar günü izinliler, hak ettiler. Salı günü Trnava maçıyla çalışmalara devam edeceğiz. Onlara izin veriyoruz ama bize izin yok. Ben ekibimle birlikte buradan Samandıra'ya döneceğiz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Derbi galibiyeti sonrası İsmail Kartal: İçeride oyuncularım izin istediler - Resim : 4

"MUTLU SON..."

  • "Bizim taraftarlarımız bu sene fark yaratıyorlar. Biz de bunun farkındayız. Biz de onların yarattıkları bu farka cevap veriyoruz, bir reaksiyon gösteriyoruz. 'Biz buradayız, her şeye hakimiz, merak etmeyin' diyoruz. Bu birliktelik, tribün, oyuncular, enerji bizi mutlu sona götürecektir."

Derbi galibiyeti sonrası İsmail Kartal: İçeride oyuncularım izin istediler - Resim : 5

'Beşiktaş böyle olmaz' Fenerbahçe, deplasmanda derbiyi kazandı Seçil Erzan dosyasında yeni ayrıntılar! Teftiş Kurulu Raporu dava dosyasına girdi Gözler BJK FB derbi sonucunda! İşte muhtemel ilk 11'ler