Depremde enkaz altında kalan KKTC kafilesinden 35 voleybolcu yaşamını yitirdi

Adıyaman'a ortaokullar arası spor müsabakaları için KKTC'den gelen kız ile erkek voleybol takımı kafilesi kaldıkları otelin çökmesiyle enkaz altında kalmıştı. Türkiye Voleybol Federasyonu, enkaz altında kalan kafileden 35 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Depremde enkaz altında kalan KKTC kafilesinden 35 voleybolcu yaşamını yitirdi

Türkiye Voleybol Federasyonu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde Adıyaman'da çöken otelin enkazında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen voleybol takımı kafilesinden 35 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Kuzey Kıbrıs Başbakanlığının açıklamasında "Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketi sonrasında Adıyaman’daki İsias Otel enkazında yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları neticesinde canlı kurtarılan Evren Çavdır tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Adıyamanda’daki toplam KKTC vatandaşı kaybımızın 35 olarak doğrulanmıştır. Ülke geneli yitirdiğimiz ve resmi kaynaklarca doğrulanan KKTC vatandaşı sayımız ise şu ana kadar 48’dir" denildi.

Kentte düzenlenen ortaokullar arası spor müsabakaları için KKTC'den gelen kız ile erkek takımı kafilesinde, 24 sporcu, 5 öğretmen ve 6 veli olmak üzere toplam 35 kişinin yer aldığı duyurulmuştu.

Buffon da Merih'in kampanyasına katıldı Emre Çolak kimdir, kaç yaşında, nereli? Josef sözünü tuttu! Arda'ya formasını götürdü Depremde hayatını kaybeden Saruhan Bolat'ın adı yaşayacak