Dele Alli'nin Beşiktaş kariyerini bitiren görüntü

Beşiktaş'ın sezon başında Everton'dan kiraladığı Dele Alli ile ilgili geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görüntüler şoke etkisi yaratmıştı. İngiltere'de 'mutluluk gazı' olarak adlandırılan azot protoksit kullanırken görüntülenen yıldız futbolcunun Beşiktaş kariyerinin bittiği ifade edildi.

Dele Alli'nin Beşiktaş kariyerini bitiren görüntü

Beşiktaş'ta, Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli yaşadığı sakatlığın ardından İngiltere'de geçirdiği ameliyat sonrası sezonu kapattı.

Dele Alli'nin Beşiktaş kariyerini bitiren görüntü - Resim : 1

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİ RAHATSIZ EDEN GÖRÜNTÜ
En son Şubat ayında siyah beyazlı formayla sahaya çıkan yıldız oyuncu, ameliyat için gittiği İngiltere'de 'mutluluk gazı' olarak adlandırılan azot protoksit kullanırken görüntülendi.

Bu görüntüler sosyal medyada yayıldıktan sonra Beşiktaşlı yöneticilerin çok rahatsız olduğu ve gelecek sezon için bir teklif yapmayacağı ifade edildi.

Dele Alli'nin Beşiktaş kariyerini bitiren görüntü - Resim : 2

Sabah'ın haberine göre, Siyah-beyazlıların İngiliz oyuncuyla ilgili gelecek sezon için herhangi bir plan yapmadığı öne sürüldü.

27 yaşındaki oyuncunun Everton ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Dele Alli, bu sezon siyah-beyazlı formayla 17 resmi maça çıktı ve bu mücadelelerde 3 gol kaydetti.

Beşiktaş JK
NBA'de yılın koçu Mike Brown oldu Golcüler durmuyor savunma geçit vermiyor Fenerbahçe bitti demeden bitmiyor! Redmond'ın geleceğini karısı belirleyecek!