Daniel Amartey, Beşiktaş'a göz kırptı: İşte o paylaşım!

Beşiktaş'ta transfer listesinde yer alan Daniel Amartey, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile herkesi heyecanlandırdı. Leicester City ile sözleşmesi biten 28 yaşındaki Ganalı stoper, yaptığı paylaşımda "kartal" emojisini kullandı.

Daniel Amartey, Beşiktaş'a göz kırptı: İşte o paylaşım!

Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosuna stoper takviyesi yapmak istiyor. Şenol Güneş'in verdiği liste doğrultusunda futbolcularla ilgilenen yönetim, Daniel Amartey'i de gündemine almıştı.

Leicester City ile sözleşmesi biten ve serbest oyuncu statüsünde olan futbolcudan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Amartey'in, sosyal medya hebabından yaptığı paylaşımında kullandığı "kartal" emojisi, Beşiktaş'a yeşil ışık şeklinde yorumlandı.

Daniel Amartey, Beşiktaş'a göz kırptı: İşte o paylaşım! - Resim : 1

ŞENOL GÜNEŞ'TEN HAMLE GELMİŞTİ

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 28 yaşındaki stoperin transferi için geçtiğimiz günlerde bir girişimde bulunmuştu. Güneş, Milli Takım'dan eski öğrencisi Çağlar Söyüncü'yü arayarak Amartey'in durumu hakkında bilgi almıştı.

Ocak 2016 tarihinde Leicester City'ye katılan Ganalı stoper, İngiliz ekibinde forma giydiği 145 maçta 3 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Deneyimli savunmacı, Gana Milli Takımı formasını 50 kez terletti.

Daniel Amartey, Beşiktaş'a göz kırptı: İşte o paylaşım! - Resim : 2

Beşiktaş Beşiktaş JK
Sacha Boey için sürpriz teklif Dünyanın en değerlisi Manchester City Şef Trabzon'da iz bıraktı TFF'de seçim tarihi belli oldu