Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik diğer kulüplere çağrı! F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor...

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantıyla katılan ­Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın deprem bölgesine 250 kalıcı konut yaptırdığını hatırlatarak; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüplere çağrı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik diğer kulüplere çağrı! F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantıyla Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik diğer kulüplere çağrı! F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor... - Resim : 1

Temel atma töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray'ın deprem bölgesine yaptırdığı 250 kalıcı konutun diğer takımlara örnek olması gerektiğini ifade etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in de katıldığı törende konuşan Erdoğan, "Galatasaray'ı bu 250'lik ilk adım için tebrik ediyorum. Kayseri'yi bir kenara koymak doğru olmaz. Bakalım Kayseri kaç konutla bu işe katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik diğer kulüplere çağrı! F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor... - Resim : 2

Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzon onları da bekleyeceğiz. Onlar bakalım kaç konutla bu işin içinde yer alacak? Hayırda yarış bu. Başka bir şey değil.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik diğer kulüplere çağrı! F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor... - Resim : 3

Bu kadar tribünlerden paralar geliyor. Öyleyse bunların bir kısmını buralara aktaralım. Kazalardan belalardan kurtulmak için bu bire bir ilaç." dedi.

 

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş JK Trabzonspor Recep Tayyip Erdoğan
Real Madrid'de Courtois depremi! Arda Güler sonrası... F.Bahçe'den G.Saray'a Fred misillemesi! Zaha-Tete sonrası... Kuzey Kanalı'nı yüzerek geçen ilk Türk kadın Aysu Türkoğlu hakkındaki bilgiler En borçlu kulüp hangisi? İşte 4 büyüklerin son durumu