Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçı Al Nassr kazandı

Suudi Arabistan Pro Lig'in 3.haftasında Al-Nassr, Al-Fateh'e konuk oldu. Maçı Cristiano Ronaldo'nun yaptığı hat-trick ile birlikte 5-0 kazandı. Ayrıca Al-Nassr, ligdeki ilk galibiyetini aldı. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçı Al Nassr kazandı

Dünyaca ünlü yıldızlara döktüğü paralarla birlikte önemli bir seviye atlayan Suudi Arabistan Ligi'nde 3.hafta sona erdi.

Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçı Al Nassr kazandı - Resim : 1

Haftanın kapanış maçında Al-Nassr, Al-Fateh'e konuk oldu. Prince Abdullah bin Jalawi Stadyumu'nda oynanan maçı konuk ekip 5-0 kazandı. 

Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçı Al Nassr kazandı - Resim : 2

RONALDO HAT-TRİCK

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 27. ve 81. dakikalarda Senegalli yıldız Sadio Mane ile 38, 55 ve 90+6'da attığı üç golle Cristiano Ronaldo kaydetti.

Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçı Al Nassr kazandı - Resim : 3

Ayrıca Sadio Mane'nin attığı golün asistini yapan Portekizli yıldız, 2023-24 sezonunda çıktığı 3 resmi maça 3 gol ve 2 asist sığdırdı.

Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçı Al Nassr kazandı - Resim : 4

Bu skorun ardından ilk galibiyetini alan Al Nassr, puanını 3'e yükselterek 10. sırada yer buldu. Bu sezon ilk kez mağlup olan Al Fateh ise 4 puanda kaldı ve 8. basamakta yer aldı.

Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçı Al Nassr kazandı - Resim : 5

Al Nassr, gelecek hafta Al Shabab'ı konuk edecek. Al Fateh ise Damac deplasmanına çıkacak.

Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçı Al Nassr kazandı - Resim : 6

Suudi Arabistan
Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? F.Bahçe Livakovic'in maliyetini açıkladı! Trabzon'da Karadeniz derbisi Beşiktaş olağanüstü genel kurula gidiyor