Suudi Arabistan dünyaları vermişti! Cristiano Ronaldo hangi takıma transfer olacak? Bizzat açıkladı

Bir süredir transfer olduğu Manchester United'da mutsuz olan, takımda yer bulamayan ve yaşananların ardından takımdaki sözleşmesi sonlandırılan Cristiano Ronaldo ile ilgili Al-Nassr'dan gelen bir teklif gündeme bomba gibi düşmüştü. Ronaldo hangi takıma transfer olacağı ile ilgili detayları paylaştı.

Suudi Arabistan dünyaları vermişti! Cristiano Ronaldo hangi takıma transfer olacak? Bizzat açıkladı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası heyecanı devam ederken çeyrek final heyecanı yaşayan Portekiz'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile ilgili bir transfer haberi gündeme bomba gibi düşmüş ve herkesi çok şaşırtmıştı.

Portekiz ile kupa heyecanı yaşayan Ronaldo, o sırada İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın sözleşmesini sonlandırdığı haberini almıştı.

Yaşananların ardından Ronaldo'nun hangi takıma transfer olacağı konuşulurken Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr, Ronaldo'ya adeta dünyaları vadetmiş ve gerek taraftarlar gerekse de spor medyası transfer görüşmelerini yakından takip etmişti.

İspanyol Marca gazetesi de geçtiğimiz günlerde transferin olumlu sonuçlandığını duyurmuştu.

RONALDO NE KADAR MAAŞ ALACAK?
Buna göre 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Ronaldo, senelik 200 milyon euro maaş alacak. Portekizli yıldız bu rakamla, dünyanın en yüksek maaşını alan futbolcusu olacak.

TRANSFER DETAYINI BİZZAT DUYURDU
Ronaldo dün Portekiz'in İsviçre ile oynadığı ve Portekiz'in 6-1 kazandığı maçın ardından gazetecilere çeşitli açıklamalarda bulundu. Buna göre Ronaldo transfer iddialarının asılsız olduğunu ve gündeminde böyle bir şey olmadığı bilgisini verdi.

RONALDO FENERBAHÇE'YE Mİ TRANSFER OLACAK?
Ronaldo'nun Manu ile sözleşmesinin sonlandırılacağının haberinin ardından adı Fenerbahçe ile anılmış ve Jorge Jesus'un da transferi istediği bilgisi sosyal medyada konuşuldu.

Fakat Fenerbahçe kanadından henüz bir açıklama gelmiş değil.

Katar'da Çeyrek Final heyecanı! İşte oynanacak maçlar