CHP'li Fikri Sağlar'ın 'AK Parti ve Erdoğan birinci' sözleri sonrası Şirin Payzın şoka girdi!

CHP eski milletvekili Fikri Sağlar, Halk TV'de Şirin Payzın'ın canlı yayın konuğu oldu ve seçim gündemine dair değerlendirmeler yaptı. Sağlar'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ak Parti'nin anketlerde hala birinci sırada olduğunu söylemesinin ardından Payzın'ın şaşırması ve adeta konuşamaması sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye seçim gündemine girmişken anketlerdeki son durum da merak ediliyor. CHP'nin eski milletvekili Fikri Sağlar, Halk TV'de Şirin Payzın'ın konuğu oldu ve Cumhurbaşkanlığı seçimine dair değerlendirmelerde bulundu.

Fikri Sağlar, anketlerde hala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'nin önde olduğunu ifade etti.

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmeme kararını yorumlayan Sağlar, "Bakarsanız kamuoyu araştırmalarında hala AK Parti birinci parti görünüyor, Erdoğan da." dedi.

Sağlar'ın bu sözleri sonrası bir süre duraksayan Şirin Payzın, ne diyeceğini bilemedi ve adeta kekeledi. Cümlelerini toparlamakta güçlük çeken Payzın, "Durum kritik olduğu için herkes oylar bölünmesin diyor. Muharrem İnce'nin çekilmesi bu kritik durumu bir nebze aşağı indirmeyecek midir?" ifadelerini kullandı.

Şirin Payzın'ın o anları sosyal medyada gündem oldu.

AK Parti Recep Tayyip Erdoğan CHP
Samsunspor'dan 20 maçlık müthiş seri Petra Kvitova Miami'de şampiyon oldu Barcelona ter attı! Juve Moise Kean'le 3 puanı aldı