Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Chelsea ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında karşı karşıya geliyor. İlk maçta 2-0 galip gelen Real Madrid, yarı final için daha avantajlı durumda. Kritik karşılaşma öncesinde canlı yayın kanal bilgisi ve maç saati araştırılıyor. Peki, Chelsea Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Chelsea, Real Madrid'i ağırlıyor. İspanya'da oynanan ilk maçta Real Madrid, Chelsea'yi 2-0 yenmişti. Yarı finale kalmak için iki takım arasında nefes kesen mücadele yaşanacak. Futbolseverler, Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak merak ediyor. İşte maça dair detaylar...

CHELSEA - REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Chelsea ile Real Madrid, 18 Nisan Salı akşamı karşıya karşıya gelecek. Stamford Bridge Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 22.00'da başlayacak. Chelsea Real Madrid maçı Exxen tarafından canlı yayınlanacak.

CHELSEA REAL MADRID MAÇI ÖNCESİ EKSİKLER

Dev maç öncesinde konuk takımda sadece Mendy sakatlığı ile sahada yer alamayacak. Ev sahibi Chelsea de ise Broja (Diz sakatlığı), Chilwell (Kırmızı kart), Koulibaly (Sakat) çeşitli nedenlerle forma giyemeyecek.

TURU KİM NASIL ATLAR?

İlk maçı 2-0 kazanan Real Madrid, yarı final için Chelsea'den daha avantajlı. Maçta her türlü beraberlikte ve Real Madrid'in galip geldiği her skorda turu atlayan takım İspanyol ekibi olacak.

Chelsea'nin turu geçebilmesi için 3-0 gibi farklı skorla galip gelmesi gerekiyor.

Fenerbahçe'nin radarında Premier Lig'in yıldızı var Trabzon'un yeni hocası imzaya geldi! Süper Lig'de 30. haftanın hakemleri açıklandı Beşiktaş Masuaku'nun bonservisini aldı