Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda?

Real Madrid ile Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Milyonların gözü bu akşam oynanacak El Classico derbisinde. İki ezeli rakip, Real Madrid Barcelona maçı canlı yayın kanalı ve saati araştırılmaya başlandı. Peki, Real Madrid-Barcelona maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda? İşte dev maçı yayınlayan kanallar...

Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda?

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya geliyor. El Classico olarak adlandırılan iki ezeli rakibin mücadelesi heyecanla bekleniyor. Dünyada en çok takip edilen futbol maçı Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte Real Madrid - Barcelona maçını yayınlayan kanallar...

REAL MADRİD-BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

İspanya Kral Kupası yarı finalinde Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakip kozlarını Santiago Bernabeu Stadı'nda paylaşacak. Real Madrid - Barcelona mücadelesi 2 Mart Perşembe günü saat 23.00'te Tivibu Spor'da naklen yayınlanacak.

EL CLASSICO REAL MADRİD - BARCELONA DERBİSİ

El Clásico, El derbi Español ve El Clàssic adlarıyla da bilinen, Katalan takımı FC Barcelona ile İspanyol takımı Real Madrid CF'nin karşılaştığı futbol maçlarına verilen addır.

Bu rekabet Madrid ve Barselona gibi İspanya'nın en büyük iki şehrinden çıkan ve ülkenin en başarılı ve etkili iki futbol kulübü arasında geçmektedir. Ayrıca bu iki takımın karşılaşmaları siyasi bir nitelik de taşımaktadır. Katalan milliyetçilerin desteklediği Barcelona ile İspanyol milliyetçilerin desteklediği Real Madrid bu anlamda da bir rekabet içerisindedir.

İki takım, El Clasico derbisinde 183 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 76'sında Real Madrid, 72'sinde Barcelona galip geldi. 35 maç ise berabere bitti.

EN ÇOK OYNAYAN FUTBOLCULAR

Barcelona ve Real Madrid arasında en çok Clasico oynayan oyuncular 45 maçla Sergio Ramos ve Leo Messi. Arjantinli forvet ayrıca El Clasico'da attığı 26 golle tüm zamanların en çok gol atan futbolcusu.

SON EL CLASSICO'DA GALİP BARCELONA

Oynanan son mücadele 15 Ocak 2023 tarihinde, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Uluslararası Kral Fahd Stadı’nda oynanan İspanya Süper Kupası final maçında Barcelona, Real Madrid'i 3-1 mağlup etti. Maçın gollerini Barcelona tarafında Gavi 33' Robert Lewandowski 45' ve Pedri 65' atmıştır. Real Madrid'in tek golünü ise Karim Benzema 90+3' atmıştır. Barcelona bu skorla kupanın 14. kez sahibi olmuştur.

REAL MADRİD BARCELONA MAÇINI YAYINLAYAN KANALLAR

 Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? - Resim : 1

Arsenal 4 attı farkı 5'e çıkardı Demirel'den yürekleri yakan sözler! "100 kişiyi tanıyorsam..." Futbol camiası "Omuz Omuza"da buluşuyor Alex De Souza'dan depremzedelere yardım