Maribor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, bu akşam Maribor ile Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında karşılaşacak. İlk maçta Fenerbahçe, 3-1 galip gelmişti. Avantajlı olarak sahaya çıkacak sarı lacivertliler, güzel futbol ve iyi skorla dönmek istiyor. Peki, Maribor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Maribor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Avrupa'da tur için sahaya çıkıyor. İlk maçta 3-1 yendiği Maribor ile deplasmanda karşılaşacak sarı lacivertlilerin bu Avrupa'daki 258. maçı olacak. Maç öncesinde Maribor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda araması yoğunlaştı. İşte Maribor Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi, muhtemel ilk 11'ler...

MARİBOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Maribor ile Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında bu akşam karşılaşacak. Saat 21.15'te başlayacak maçı Portekizli hakem Fabio Verissimo yönetecek. Ljudski Vrt Stadında oynanacak Maribor Fenerbahçe maçı S Sport+ kanalından canlı yayınlanacak.

TUR İÇİN FENERBAHÇE'YE GEREKEN SKOR

Kadıköy'de oynanan ilk karşılaşmada rakibini 3-1 ile geçen sarı-lacivertliler, tur için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe'ye her türlü galibiyetin yanı sıra, beraberlik ve tek farklı mağlubiyetlerde turu getirecek.

Maribor'un 2 farklı galibiyeti halinde uzatmaya gidilecek eşleşmede, ev sahibini 3 ve daha farklı galibiyetler üst tura taşıyabilecek.

FENERBAHÇE'NİN PLAY OFF'TAKİ RAKİBİ

Turu geçen taraf UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente (Hollanda) – Riga (Letonya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maçı Twente 2-0 kazanmıştı.

MARİBOR-FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

Maribor: Jug, Zinic, Mitrovic, Karic, Strajnar, Antolin, Vrhovec, Bozic, İlicic, Brnic, Jakupovic

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Djiku, Luan, Oosterwolde, İsmail, Zajc, Kent, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Fenerbahçe
Baykan'dan Türkiye'nin EURO 2032 adaylık başvurusuna yönelik değerlendirmeler! Osijek - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Neftçi Bakü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Rashica transferinin perde arkası! "G.Saray'ı çok bekledim..."