CANLI MAÇ İZLE: İngiltere - Slovenya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere ile Slovenya, EURO 2024 C grubu üçüncü maçında karşılaşacak. Grupta İngiltere 4 puanlı lider, Slovenya 2 puanla üçüncü sırada. Peki, İngiltere - Slovenya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

CANLI MAÇ İZLE: İngiltere - Slovenya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında C grubunda bugün İngiltere ile Slovenya karşı karşıya geliyor. Son maç öncesinde İngiltere beraberlik durumunda son 16'ya kalıyor. Slovenya'ya ise galibiyet şart. Peki, İngiltere - Slovenya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, canlı maç izleme bağlantısı...

İNGİLTERE SLOVENYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) C Grubu üçüncü maçında bugün İngiltere ile Slovenya karşı karşıya gelecek. Köln Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak müsabakayı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak.

İngiltere'ye beraberlik yetecek

İngiltere, Slovenya karşısında 1 puan alması durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek.

Grupta geride kalan 2 karşılaşmada 4 puanı bulunan İngilizler, galip gelmesi durumunda ise gruptan lider olarak çıkacak.

Slovenya'nın ise gruptan çıkmak için İngiltere karşısında kazanması gerekecek. Kazanması halinde puanını 5'e yükseltecek Slovenya, Danimarka-Sırbistan maçının sonucunu bekleyecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

İngiltere: Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Gallagher, Bellingham, Rice; Foden, Kane, Saka

Slovenya: Oblak; Karničnik, Drkušić, Bijol, Janža; Stojanović, Elšnik, Gnezda Čerin, Mlakar; Šporar, Šeško

 

Hollanda - Avusturya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Çarpıcı Arda Güler iddiası! "Sakatlığımı kimseye söylemeyin" EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? A Milliler ikincilik için Çekya karşısında