Galatasaray Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz mi?

Galatasaray, Devler Ligi için sahaya çıkıyor. Sarı Kırmızılılar, deplasmanda 3-2 kazandığı maçın rövanşında Molde'yi ağırlayacak. Turu geçen takım, adını UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdıracak. Ülke puanına da katkısı olacak maçın saati, canlı yayın kanalı merak ediliyor. Peki, Galatasaray Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz mi?

Galatasaray, bu akşam Şampiyonlar Ligi grup etabına kalmak için Molde ile rövanş maçına çıkacak. Geçen hafta Norveç'te oynanan maçı Galatasaray 3-2 kazanmıştı. Sarı kırmızılılar, beraberlik veya alacakları galibiyet ile turu geçecek. Peki, bu akşam Galatasaray Molde maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan yayınlanacak, şifresiz mi? İşte detaylar...

Galatasaray Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz mi? - Resim : 1

GALATASARAY MOLDE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında Galatasaray'ı konuğu Molde. 29 Ağustos Salı (bugün) günü oynanacak kritik karşılaşma saat 22.00'de başlayacak. Rams Park'ta oynanacak Galatasaray Molde maçı Exxen'den yayınlanacak.

OKAN BURUK: GRUPLARA KALMAK EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Norveç'in Molde ekibiyle yapacakları maçı kazanarak gruplara kalmanın en önemli hedefleri olduğunu söyledi.

Galatasaray Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz mi? - Resim : 2

Okan Buruk, ilk maçtan sonra Molde hakkında daha fazla bilgiye sahip olduklarını vurgulayarak, "Rakibimizi daha iyi tanıyoruz. İlk maça oranla Torreira'nın dönmesi, Tete'nin süre alması ve daha hazır hale gelmesi... Bu anlamda daha güçlü ve dolu kadroyla sahada yer alacağız. Bir tek Yunus Akgün ayrıldı. Onun dışında daha güçlü bir şekildeyiz. Kendi sahamızdayız. Bu avantajı ortaya koymak istiyoruz. Daha agresif olmak istiyoruz. Fiziksel olarak da daha iyi durumdayız. Avantajımız var, bunu kullanacağız. Maçı kazanmak istiyoruz. Asıl olan gerçek oyunumuzu ve karakterimizi sahaya koymak. İlk maçtan daha iyisini yaptığımızda turu geçen taraf olacağımıza inanıyorum. Rakibimizin de çok etkili hücumları var. Rakibimizi de düşüneceğiz." ifadelerini kullandı.

TORREIRA'NIN CEZASI BİTTİ

Galatasaray'da cezasını Molde ile oynanan ilk maçta çeken Lucas Torreira, sahadaki yerini alabilecek. Olimpija Ljubljana ile yapılan rövanş maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Uruguaylı futbolcu, Molde ile oynanan ilk müsabakada forma giyememişti.

Galatasaray Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz mi? - Resim : 3

ZAHA VE ZIYECH FORMA GİYEMEYECEK

Galatasaray'ın yeni transferleri Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech, Molde maçında forma giyemeyecek. UEFA'ya bildirilen listede isimleri yer almayan Zaha ve Ziyech, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

GALATASARAY - MOLDE MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi

Molde: Karlstrom, Bjornbak, Breivik, Haugan, Ellingsen, Eikrem, Mannsverk, Bryhildsen, Knudtzon, Haugen, Eriksen

Galatasaray
Fenerbahçe'debir ayrılık daha! İtalya yolcusu Beşiktaş'ın 3 kişilik stoper listesi! Güneş rapor verdi Zaha ve Tadic'in maaşları doğru mu? Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşları başlıyor