Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Alanyaspor maçı muhtemel ilk 11

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Ligin 13. haftasında İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Galatasaray, 31 puana sahip ve averajla 2. sırada. Alanyaspor ise 7. sırada. Sarı kırmızılıların mutlak 3 puanı hedeflediği maçın ilk 11'i belli oldu. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Alanyaspor maçı muhtemel ilk 11

Süper Lig 13. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u konuk ediyor. Milli ara sonrasında Galatasaray, yeni galibiyet serisi yakalamak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk, maç öncesinde ilk 11'i belirledi. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Alanyaspor maçı muhtemel ilk 11

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. RAMS Park'ta yapılacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Galatasaray Alanyaspor maçı beIN Sports 1 kanalından yayınlanacak.

İKİ OYUNCU CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da Fernando Muslera ile Davinson Sanchez, Alanyaspor karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Uruguaylı kaleci ile Kolombiyalı stoper, müsabakada kart görmesi durumunda 14. haftadaki Siltaş Yapı Pendikspor maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY İLE ALANYASPOR 15. RANDEVUDA

İki takım arasında 2016-2017 sezonunda başlayan rekabette sarı-kırmızılılar 8, turuncu-yeşilliler ise 3 kez kazandı. Üç müsabaka ise berabere sonuçlandı.

Geride kalan 14 maçta sarı-kırmızılı takımın 31 golüne, Alanya ekibi 17 golle karşılık verdi.

Galatasaray - Alanyaspor maçı muhtemel ilk 11'i

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Kaan Ayhan, Torreira, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi.

Alanyaspor: Ertuğrul, Augusto, Furkan, Fatih, Yusuf, Janvier, Richard, Efecan, Novais, Eduardo, Cordova

Galatasaray
Filistin'i destekleyen futbolcu gözaltında Şampiyonu ve küme düşecek takımları tahmin etti! "Hayatla Barış" filminin vizyon tarihi belli oldu Balotelli İtalya'da trafik kazası geçirdi