CANLI MAÇ İZLE: Fransa - Polonya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fransa ile Polonya, EURO 2024 d grubu üçüncü maçında karşılaşacak. Grupta Fransa 4 puanlı ikinci sırada, Polonya sıfır puanla 4. sırada. Fransa liderlik için, Polonya prestij için sahaya çıkıyor. Peki, Fransa - Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

CANLI MAÇ İZLE: Fransa - Polonya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında D grubunda bugün Fransa ile Polonya karşı karşıya geliyor. Fransa, Polonya maçından galip çıkıp lider olarak grubu tamamlamak istiyor. Peki, Fransa - Polonya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, canlı maç izleme bağlantısı...

FRANSA POLONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) D Grubu üçüncü maçında bu akşam Fransa ile Polonya karşılaşacak. BVB Dortmund Stadı'nda oynanacak müsabaka, TSİ 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Marco Guida yönetecek. Fransa Polonya maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

FRANSA 42 YILDIR KAYBETMİYOR

Fransa ile Polonya, tarihlerinde 18. kez karşı karşıya gelecek.

Geride kalan 17 maçta Fransa 9, Polonya 3 kez kazandı. Aralarındaki 5 müsabaka ise beraberlikle bitti.

Bu maçlarda "Horozlar" 30, Polonya ise 17 gol attı.

Rakibine 42 yıldır kaybetmeyen Fransa, son 8 maçta rakibine yenilmezken, bu süreçte 4 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Polonya, son galibiyetini 1982 Dünya Kupası üçüncülük maçında 3-2'lik sonuçla elde etti.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Karşılaşma öncesi UEFA'nın internet sitesinde yer alan muhtemel 11'ler şu şekilde:

Fransa: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Dembele, Kante, Tchouameni, Rabiot, Griezmann, Thuram

Polonya: Skorupski, Bednarek, Dawidowicz, Kiwior, Frankowski, Slisz, Romanczuk, Zielinski, Zalewski, Urbanski, Lewandowski

İngiltere - Slovenya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hollanda - Avusturya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Çarpıcı Arda Güler iddiası! "Sakatlığımı kimseye söylemeyin" EURO 2024'te bugün hangi maçlar var?