Fenerbahçe Başakşehir erteleme maçı ne zaman, saat kaçta? FB Başakşehir maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Başakşehir, bu hafta 3. hafta erteleme maçında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı ve ligde beşte beş ilerliyor. Seriyi bozmamak isteyen sarı lacivertliler, taraftarı önünde güzel futbol ve galibiyet hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Başakşehir erteleme maçı ne zaman, saat kaçta? FB Başakşehir maçı hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe'nin konuğu Başakşehir. Maç eksiği ile ligde 2. sırada olan Fenerbahçe, beşte beş ile başladığı sezonda galibiyet serisini devam ettirme niyetinde. Maçın başlama saatine az bir zaman kala sporseverler, Fenerbahçe Başakşehir maçı nereden, nasıl izlenir merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta?

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Başakşehir, 3. hafta erteleme maçında Ülker Stadında oynanacak. 28 Eylül Perşembe günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20.00. Zorbay Küçük tarafından yönetilecek Fenerbahçe Başakşehir maçı beIN Sports 1 kanalından, online olarak beIN Connect üzerinden veya TOD uygulamasından izlenebilecek.

FENERBAHÇE'DE 2 EKSİK

Fenerbahçe, RAMS Başakşehir maçında 2 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor, Başakşehir karşısında forma giyemeyecek.

Deplasmanda Alanyaspor ile oynanan müsabakanın kadrosuna hafif sakatlığı nedeniyle alınmayan Joshua King'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko.

Başakşehir: Volkan, Karzev, Duarte, Cemali, Lima, Abeid, Berkay, Serdar, Aleksic, Pelkas, Piatek

Fenerbahçe Başakşehir FK
Flaş Sergen Yalçın iddiası! "Anadolu takımı..." Beşiktaş Süper Lig'de kayıp İşte Süper Lig'de haftanın hakemleri Ahmet Nur Çebi stadı terk etti!