Caner Erkin formayı yere attı Erman Toroğlu topa tuttu! Bu yediğin tabağa tükürmek

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Başakşehir, 30 dakikada 2-0 geriye düştü. 34. dakikada 3 değişiklik birden yapan Emre Belözoğlu, Caner Erkin'in tepkisini çekti. Caner Erkin bununla da kalmayarak formasını yere attı. Futbol duayeni Erman Toroğlu, Caner Erkin'in formasını yere atması için "Bu yediğin tabağa tükürmektir. Sen nasıl formayı yere atarsın" diyerek eleştirdi.

Caner Erkin formayı yere attı Erman Toroğlu topa tuttu! Bu yediğin tabağa tükürmek

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.

34. DAKİKADA 3 DEĞİŞİKLİK

İstanbul ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu, 29. dakikada 2-0 geriye düşmesinin ardından 34. dakikada 3 oyuncu birden değiştirdi.

Başakşehir'de Caner Erkin, Serdar Gürler ve Lucas Biglia kenara geldi. Lucas Lima, Eden Karzev ve Adnan Januzaj oyuna dahil oldu.

Caner Erkin formayı yere attı Erman Toroğlu topa tuttu! Bu yediğin tabağa tükürmek - Resim : 1

CANER ERKİN FORMAYI YERE ATTI

Caner Erkin, kenara gelirken tepki gösterdi. Deneyimli futbolcu, oyundan çıkmasının ardından formasını çıkarttı ve yere attı.

Caner Erkin'in 34 dakikalık performansı ve oyundan alındığı anlarda verdiği tepki sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Caner Erkin formayı yere attı Erman Toroğlu topa tuttu! Bu yediğin tabağa tükürmek - Resim : 2

ERMAN TOROĞLU'NDAN TEPKİ

ATV'deki dev maçı yorumlayan futbol duayeni Erman Toroğlu, Caner Erkin'e tepki gösterdi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Toroğlu, "Çıkan oyuncular tepki gösteriyor. Kardeşim sen teknik adamının dediklerini isteklerini yapsan seni niye alsın. Biri formasını atıyor. Bu nedir biliyor musun, yediği tabağa tükürmek. Sen o formayı nasıl yere atarsın." şeklinde konuştu.

Caner Erkin formayı yere attı Erman Toroğlu topa tuttu! Bu yediğin tabağa tükürmek - Resim : 3

Fenerbahçe-Başakşehir maçı öncesi taraftarlar arasında olay çıktı Ziraat Türkiye Kupası'nda zafer Fenerbahçe'nin! Şampiyonlar Ligi finali için gelen turistler ne kadar harcadı? İsmail Kartal Süper Lig'e dönüyor