Çağlar Söyüncü'den mağlubiyet sözleri! "Bizim Ronaldo'muz Messi'miz yok"

EURO 2024 elemelerine Ermenistan galibiyetiyle başlayan A Milli Takımımız, grubun ikinci maçında Bursa'da Hırvatistan'ı ağırladı. Rakibine 2-0 yenilen milliler, ilk mağlubiyetini yaşadı. Müsabakanın ardından konuşan Çağlar Söyüncü, flaş ifadelerin kullandı.

Çağlar Söyüncü'den mağlubiyet sözleri! "Bizim Ronaldo'muz Messi'miz yok"

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri'nde Bursa'da konuk ettiği Hırvatistan'a 2-0 mağlup oldu. A Milli Takım'ın deneyimli savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Çağlar Söyüncü'den mağlubiyet sözleri! "Bizim Ronaldo'muz Messi'miz yok" - Resim : 1

Yenilgiden ders çıkaracaklarını ifade eden Söyüncü, "Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk ama biz de haddimizi bilerek oynayacağımızı biliyorduk. Öz güvenimiz ve oyunumuzla onları hataya zorladık, pozisyonlara girdik.

Sakatların olması taktiği etkiledi ama giren oyuncularımız da elinden geleni yaptı. Böyle maçlarla tecrübeleneceğiz ve hatalarımızdan ders çıkaracağız. Kuvvetli bir rakibe karşı oynadık ama sonuna kadar pes etmeyeceğiz. Yapılan eleştirilere saygı duyarak, öz eleştirimizi de yaparak devam edeceğiz." dedi.

"RONALDO, MESSİ'MİZ YOK"
Çağlar açıklamasının devamında; "Ronaldo'muz Messi'miz yok. Biz birlikte daha güçlü oluyoruz. Ben, takımıma ve arkadaşlarıma inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Çağlar Söyüncü'den mağlubiyet sözleri! "Bizim Ronaldo'muz Messi'miz yok" - Resim : 2

Kaynak: AA

Ergin Ataman'ın yeni takımı belli oldu! Türkiye ile Hırvatistan maçı öncesinde depremzedeler unutulmadı A milli takım liderliği kaybetti Hayaller gören hakem maçı erken bitirdi