Burnley Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Premier Ligin 25. haftasında Arsenal, Burnley'e konuk oluyor. Arsenal, 52 puanla 3. sırada iken Burnley 13 puanla 19. sırada. Arsenal, deplasmanda galip gelerek Premier Ligde üst üste 5. galibiyetini almak istiyor. Peki, Burnley Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, şifresiz canlı yayın linki...

Burnley Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere Premier Liginde Arsenal, Burnley ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Arsenal, ligde galibiyet serisi yakaladı. Liverpol'u 3-1 ile geçen Arsenal, dört maçta 14 gol attı. Premier Lig takipçileri, Burnley Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte muhtemel ilk 11'ler, maçı yayınlayan kanallar, takımlarda son durumlar...

BURNLEY ARSENAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İngiltere Premier Liginde bu akşam Burnley ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Turf Moor Stadında oynanacak karşılaşma TSİ 18.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sport 3 kanalından, beIN Connect internet yayını ve TOD uygulamasından canlı izlenebilecek.

BURNLEY'DE SON DURUM

Burnley'nin bu akşamki karşılaşma öncesinde uzun süredir devam eden birkaç sakatlık sorunu var. Clarets dizindeki sorun nedeniyle hala Luca Koleosho'dan yoksunken, Nathan Redmond da uzun süre sahalardan uzak kalacak.

Savunma oyuncuları Jordan Beyer ve Charlie Taylor'ın durumları şüpheli, Lyle Foster ise uzun bir süre sahalardan uzak kalacak.

ARSENAL'DE SON DURUM

Arsenal'in geçtiğimiz Pazar günü West Ham'da yedi ilk onbir oyuncusu sakatlandı ve sadece Takehiro Tomiyasu'nun maç kadrosuna dönmesi muhtemel.

Sırasıyla baldır ve diz sakatlıkları bulunan Oleksandr Zinchenko ve Gabriel Jesus'un önümüzdeki Çarşamba günü Porto'ya yapılacak yolculuk öncesinde riske edilmeleri pek olası görünmüyor.

Thomas Partey, Fabio Vieira ve Jurrien Timber takımdan ayrı kaldı. Ayak bileğini inciten ve Pazar günkü galibiyeti kaçıran Emile Smith Rowe'un durumu belirsiz.

BURNLEY - ARSENAL MUHTEMEL İLK 11

Burnley: Trafford; Vitinho, O'Shea, Beyer, Delcroix; Ramsey, Berge, Brownhill, Odobert; Amdouni, Fofana.

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Kiwior; Rice, Odegaard, Havertz; Saka, Trossard, Martinelli.

 

Kaçıracağı maç sayısı belli oldu Quaresma'nın oğlundan flaş paylaşım MKE Ankaragücü ile Galatasaray'ın 104. randevusu Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?