Bu kez Fenerbahçe'ye kaptırmadı! Brezilyalı stoper Lyanco Beşiktaş'ta

Son dakika haberleri... Beşiktaş Southampton'dan Lyanco'yu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Fenerbahçe'nin de istediği Brezilyalı stoper için 2 milyon euro kiralama bedeli ödenecek. Zorunlu satın alma opsiyonu ise 4 milyon euro.

Bu kez Fenerbahçe'ye kaptırmadı! Brezilyalı stoper Lyanco Beşiktaş'ta

Transferin suskun takımı Beşiktaş, İngiltere'nin Southampton takımında forma giyen Lyanco ile anlaştı.

KARTAL BU KEZ ÇALIM YEMEDİ

Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'a, Dusan Tadic'i ise Fenerbahçe'ye kaptıran Kartal, bu kez elini çabuk tuttu ve Brezilyalı stoperi kadrosuna kattı.

Bu kez Fenerbahçe'ye kaptırmadı! Brezilyalı stoper Lyanco Beşiktaş'ta - Resim : 1

Öte yandan sarı-lacivertli takımın da Lyanco'yu gündemine aldığı iddia edilmişti.

Siyah-beyazlılar Lyanco'yu 2 milyon euro'ya kiraladı. Deneyimli stoperin sözleşmesinde 4 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu olduğu ifade ediliyor.

GELİŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın Southampton'la anlaşmaya vardığı belirtilirken, Lyanco'yla da 2027 yılına kadar sözleşme imzalanacağı öne sürüldü. 26 yaşındaki futbolcunun yarın Türkiye'ye geleceği ifade edildi.

30 MAÇTA 1 GOL, 2 ASİST

2021 yılında Torino'dan transfer olduğu Southampton ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Lyanco, geride kalan sezonda 30 resmi maçta forma giyerken 1 gol, 2 asistle oynadı.

Fenerbahçe Beşiktaş JK
Filenin Sultanları'nın final maçını bir de Sapla TV spikerinden duyun Okan Buruk'tan Rashica açıklaması! Transferde son durum ne? Yabancı kuralı 9+2 olarak değişecek mi? Başkan net konuştu "Muslera benim için büyük şanstı"