Brezilya'nın efsane futbolcusu Pele hayatını kaybetti

Dünya futbolunun efsane ismi Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti. Brezilyalı eski futbolcu uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Dünya Kupası döneminde ağrıları artan futbol adamı hastaneye yatırılmıştı. Pele, futbol kariyeri boyunca üç kez Dünya Kupası kazanma başarısı göstermiş ve bunu başaran tek futbolcu olmuştu.  

Brezilya'nın efsane futbolcusu Pele hayatını kaybetti

Dünya Kupası'nı 3 kez kazanan, gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasında gösterilen Brezilyalı efsane Pele, 82 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Pele'nin Brezilya'da Sao Paulo şehrinde kaldığı Albert Einstein Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, 82 yaşındaki futbolcunun kanserinin ilerleme gösterdiği, böbrek ve kalp rahatsızlıkları nedeniyle daha fazla bakıma ihtiyaç duyduğu belirtildi.

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Pele'nin kızı Kely Nascimento ise bu yıl Noel'i evde geçiremeyeceklerini kaydederek doktorlarla yaptıkları değerlendirmenin ardından hastanede kalmanın daha iyi olacağına karar verdiklerini ifade etti.

Bu gelişmelerin ardından Brezilyalı efsanenin hayatını kaybettiği açıklandı.

G.Saray anında cevap verdi Aslan son saniyede zirveye pençe attı PFDK'dan 6 kulübe ceza Aslan, Sivas deplasmanında! İlk 11'ler...