BJK Tiran maçı canlı izle: Beşiktaş Tirana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (UEFA Avrupa Konferans Ligi)

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme ilk maçında Tirana'yı ağırlıyor. İlk resmi maçında taraftarı önüne çıkacak Beşiktaş, Tiran maçında avantajı elde etmek istiyor. Peki, Beşiktaş Tiran maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BJK Tiran maçı canlı izle: Beşiktaş Tirana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (UEFA Avrupa Konferans Ligi)

Beşiktaş, Arnavutluk temsilcisi Tirana ile bugün karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme ilk maçında Beşiktaş, yeni transferleri ile ilk resmi maçına çıkıyor. Taraftarlar, maça dair detayları merak ediyor ve Beşiktaş Tirana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda araştırıyor. İşte BJK Tiran maçı muhtemel ilk on birleri...

BEŞİKTAŞ TİRANA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Tirana, 27 Temmuz Perşembe, bu akşam, Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Saat 21.00'da başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Daniel Schlager yönetecek. Beşiktaş Tirana maçı S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA KUPALARINDA 231. MAÇI

Beşiktaş, bu akşam Avrupa Kupalarındaki 231. maçına çıkacak. Önceki 230 karşılaşmanın 84'ünde galip ayrılan siyah beyazlıların 47 beraberlik ve 99 yenilgisi var.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında Arnavutluk temsilcileriyle oynadığı 4 maçı da kazandı.

Siyah-beyazlı ekip, 1986-1987 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası ilk turunda karşı karşıya geldiği Dinamo Tiran'ı 2-0 ve 1-0'lık skorlarla yenerek saf dışı bıraktı.

BEŞİKTAŞ - TIRANA MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Salih, Masuaku, Salih, Hadziahmetovic, Onur, Gedson, Muleka, Aboubakar.

Tirana: Selmani, Najdoski, Doka, Hoxhallari, Jonuzi, Hasani, Pergjoni, Hila, Abazaj, Lushkja, Latifi.

Beşiktaş JK
Fenerbahçe 5-0 Zimbru maçı geniş özeti, tümn goller, önemli anlar Galatasaray 1 milyar lira zarar açıkladı! Selahattin Baki'den dikkat çeken sözler: Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır geliriz Kadıköy'de gol şov!