Bizim Çocuklar EURO 2024'te kader maçına çıkıyor

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü ve son maçında A Milli Futbol Takımımızın, Çekya ile karşılaşacağı maça binlerce Türk taraftar "Türkiye" sloganlarıyla akın etti.

Bizim Çocuklar EURO 2024'te kader maçına çıkıyor

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) bu akşam Çekya ile yapacağı maç öncesinde taraftar yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.Bizim Çocuklar EURO 2024'te kader maçına çıkıyor - Resim : 1

Stellingen Tren İstasyonu'ndan başlayan yürüyüşe, binlerce Türk taraftar katıldı. 

Büyük coşkuya sahne olan yürüyüşe katılan taraftarlar, Türk bayrakları, meşaleler ve marşlar eşliğinde milli takıma destek verdi. Filistin bayraklarının da açıldığı organizasyonda "Özgür Filistin" sloganları atıldı. Bizim Çocuklar EURO 2024'te kader maçına çıkıyor - Resim : 2

Tezahüratlar yapan taraftarlar, ardından yürüyüşe geçti. Yaklaşık 2 kilometre yürüyen taraftarlar, maçın oynanacağı Volkspark Stadı'na ulaştı. Taraftarların yürüyüşü sırasında çevre binalardan ay-yıldızlı bayraklarını sallayan Türkler, milli takıma destek oldu.

Karşılaşma öncesi Hamburg'daki Türk taraftarlar "Bir başkadır benim memleketim" şarkısıyla stadyuma doğru yürüdü.

Kaynak: AA

Volkan Demirel, babasını son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı Özbek'ten A Milli Takım'a destek Filenin Sultanları'nın Paris programı belli oldu "Hedefimiz madalya ve şampiyonluk"