Bilal Erdoğan Milli Okçularla Buluştu

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, milli okçularla bir araya gelerek destek mesajı verdi.

Bilal Erdoğan Milli Okçularla Buluştu

Dünya Etnospor Konfederasyonu'nun başkanlığını üstlenen Bilal Erdoğan, 2024 Paris Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nda yer alacak olan milli okçularla bir araya geldi. Bu önemli buluşma, Türkiye'deki okçuluk sporunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlendi.

Önemli İsimler Bir Araya Geldi

Okçular Vakfı'nın Okmeydanı'ndaki tesislerinde gerçekleşen etkinliğe, Erdoğan'ın yanı sıra Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Haydar Ali Yıldız, vakfın yöneticileri, Türkiye Okçuluk Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ve milli takım teknik ekibi de katıldı.

Başarı ve Gelecek Vizyonu

Toplantıda konuşan Bilal Erdoğan ve Haydar Ali Yıldız, milli okçuları tebrik ederek Türkiye'nin okçuluk branşındaki uluslararası başarılarının altını çizdi. Erdoğan, "Türkiye'nin gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi. Bu destek, sporculara moral kaynağı oldu ve önümüzdeki olimpiyatlar için motivasyon sağladı.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan (solda), 2024 Paris Olimpiyat ve Paralimpik...

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan (solda), 2024 Paris Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden milli okçularla bir araya geldi. Vakfın Okmeydanı'ndaki tesislerinde gerçekleştirilen organizasyona milli sporcuların yanı sıra Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Haydar Ali Yıldız da (sağda) katıldı.

Kaynak: AA

Ferdi Kadıoğlu ilk golünü attı Ferdi Kadıoğlu açılışı yaptı Göztepe'ye kötü haber! Samsunspor evinde Başakşehir'i yendi