Beşiktaş'ta gündem yeniden Jean Onana! Burak Yılmaz ve Şenol Güneş...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından görevi devralan Burak Yılmaz da geçtiğimiz hafta istifa etti. Güneş ve Yılmaz'ın ayrılığı sonrası Jean Onana transferine kimin onay verdiği yeniden tartışma konusu oldu.

Beşiktaş'ta gündem yeniden Jean Onana! Burak Yılmaz ve Şenol Güneş...
  • Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ve neredeyse hiç şans bulamayan Jean Onana, bir kez daha tartışmaların odağındaki isim oldu.

Beşiktaş'ta gündem yeniden Jean Onana! Burak Yılmaz ve Şenol Güneş... - Resim : 1

  • Şenol Güneş'in istifası sonrası takımı çalıştıran Burak Yılmaz, geçen hafta siyah-beyazlı kulübe veda etti.

Beşiktaş'ta gündem yeniden Jean Onana! Burak Yılmaz ve Şenol Güneş... - Resim : 2

  • Yılmaz ayrılığı kadar ayrılığı sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Son olarak ise Onana transferi yeniden konuşulmaya başlandı.

Beşiktaş'ta gündem yeniden Jean Onana! Burak Yılmaz ve Şenol Güneş... - Resim : 3

  • Genç antrenör, yaz transfer döneminde alınan Onana ile ilgili, "Yemin ederim, Onana transferine hiçbir şekilde dahil olmadım. Transferlerin hepsi, Şenol Hoca'nın isteğiyle yapıldı. Ne benim ne başkasının bilgisi alındı." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta gündem yeniden Jean Onana! Burak Yılmaz ve Şenol Güneş... - Resim : 4

  • Konuyu Sabah Gazetesi'ndeki köşesine taşıyan Murat Özbostan ise şunları yazdı: Şenol Güneş, transfer döneminde yönetimden bir ön libero istemişti. Bunun üzerine transfer heyeti, Güneş'e bazı isimler sunar.

Beşiktaş'ta gündem yeniden Jean Onana! Burak Yılmaz ve Şenol Güneş... - Resim : 5

  • Güneş de ekibiyle bu futbolcuları paylaşır. Bu isimlerden biri de Burak Yılmaz'ın Lille'den takım arkadaşı Jean Onana'dır.

Beşiktaş'ta gündem yeniden Jean Onana! Burak Yılmaz ve Şenol Güneş... - Resim : 6

  • Şenol Hoca da Burak Yılmaz'a sorar. Eski milli futbolcu Onana'yı tanıdığını ve iyi futbolcu olduğu yönünde fikrini söyler. Sonra da oyuncu transfer edilir.

Beşiktaş'ta gündem yeniden Jean Onana! Burak Yılmaz ve Şenol Güneş... - Resim : 7

Beşiktaş JK
Maccabi Playtika - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlkay'dan Arda ve Galatasaray sözleri Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası Antalya'da başlıyor Draymond Green'e 5 maç men