Beşiktaş'ta flaş gelişme! Burak Yılmaz yıldız ismi idmanda kovdu

Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Gaziantep FK maçı öncesi Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Sakat futbolcuların çokluğu sebebiyle kadro kurmakta zorlanan siyah-beyazlılarda Burak Yılmaz'dan çarpıcı bir karar geldi. Yılmaz, antrenmanda isteksiz tavırlar sergileyen Ante Rebic'i idmandan kovdu.

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Burak Yılmaz yıldız ismi idmanda kovdu

Ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan, Konferans Ligi'nde ise 1 puanla grubun dibine demir atan Beşiktaş, bu akşam Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Burak Yılmaz yıldız ismi idmanda kovdu - Resim : 1

Son 3 maçta 2 yenilgi alan Kartal, taraftarı önünde kazanarak moral bulmak istiyor. Ancak siyah-beyazlılarda sakat futbolcuların fazlalığını can sıkıyor.

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Burak Yılmaz yıldız ismi idmanda kovdu - Resim : 2

YILDIZ İSMİ İDMANDAN KOVDU

Eksik isimler nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Burak Yılmaz'dan çarpıcı bir karar geldi. Maça saatler kala ortaya çıkan bu sıcak gelişmeye göre, yıldız isim antrenmandan kovuldu.

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Burak Yılmaz yıldız ismi idmanda kovdu - Resim : 3

Beşiktaş'ı yakından takip eden gazetecilerden biri olan Serdar Sarıdağ, isteksiz tavırları ve istediklerini yapmaması nedeniyle Burak Yılmaz'ın, "Haydi kardeşim, çık idmandan" dedi ve Ante Rebic'i gönderdiğini ifade etti.

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Burak Yılmaz yıldız ismi idmanda kovdu - Resim : 4

Yaz transfer döneminde Milan'dan alınan Hırvat futbolcu, siyah-beyazlı formayla tüm kulvarlarda 9 maçta forma giyerken henüz gol veya asist katkısı yapamadı.

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Burak Yılmaz yıldız ismi idmanda kovdu - Resim : 5

30 yaşındaki Hırvat futbolcunun Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Burak Yılmaz yıldız ismi idmanda kovdu - Resim : 6

Beşiktaş JK
Kuntz Süper Lig'e dönüyor! O takıma haber gönderdi Fenerbahçe 5 yedi 29 attı Alperen'e Curry engeli! 19 sayısı Houston'a yetmedi Beşiktaş-Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?