Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic şoku! Çapraz bağ yaralanması...

Son dakika... Bu sezon birçok yıldızını sakatlıklardan dolayı kullanamayan Beşiktaş'a Amir'den de kötü haber geldi. Siyah-beyazlılar, Amir Hadziahmetovic'te tam kata yakın kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptandığını açıkladı.

Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic şoku! Çapraz bağ yaralanması...

Son dakika... Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic şoku yaşanıyor. Deneyimli oyuncuda kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptandığı açıklandı.

Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic şoku! Çapraz bağ yaralanması... - Resim : 1

Yıldız oyuncularını sakatlıklara kurban veren Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain sezonu kapatmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Afrika Uluslar Kupası için Kamerun'un kadrosunda yer alan Aboubakar da sakatlandı.

Kartal'da son olarak ise Amir'den gelen haberle sarsıldı. Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Bosnalı orta sahanın çapraz bağ ve dış yan bağlarında yaralanma olduğu duyuruldu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle:

Futbol A Takımımızın VavaCars Fatih Karagümrük ile oynadığı müsabakanın 15. dakikasında sol dizinde yaşadığı rotasyonel gerilme yaralanması sonrası oyuna devam edemeyen oyuncumuz Amir Hadziahmetovic’in yapılan MR görüntülemesinde tam kata yakın kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptanmıştır.

Oyuncumuzun tedavi süreci önümüzdeki günlerde yapılacak değerlendirmelere göre planlanacaktır.

Saygılarımızla.
Beşiktaş JK

Beşiktaş JK
Beşiktaş'ta gözler Türkiye Kupası'na döndü Samet Terim'in yanına transfer oldu Milan Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan yayınlanacak? Başakşehir'e yan bakılmıyor