Beşiktaş'ta 4 milyon euro'luk fiyasko! Onana devre arası yolcu...

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde 4 milyon euro ödeyerek Lens'ten transfer ettiği Onana tam bir hayal kırıklığı oldu. Siyah-beyazlı takımda neredeyse hiç şans bulamayan deneyimli orta sahanın devre arasında kiralık ya da bonservisiyle birlikte gönderileceği iddia ediliyor.

Beşiktaş'ta 4 milyon euro'luk fiyasko! Onana devre arası yolcu...

Jean Onana'nın Beşiktaş macerası kısa sürebilir. Son olarak yaptığı paylaşımla büyük tepki çeken Kamerunlu futbolcunun, yönetim ve teknik heyetin sabrını taşırdığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ta 4 milyon euro'luk fiyasko! Onana devre arası yolcu... - Resim : 1

JEAN ONANA'NIN PAYLAŞIMI BARDAĞI TAŞIRDI

Milliyet'in aktardığı habere göre Beşiktaş'ın Kayserispor maçı öncesi Jean Onana'nın yaptığı Lens paylaşımı büyük tepki çekti.

Beşiktaş'ta 4 milyon euro'luk fiyasko! Onana devre arası yolcu... - Resim : 2

AYRILIK İDDİASI

Beşiktaş yönetiminin şimdiye dek beklentileri karşılayamayan 23 yaşındaki ön libero ile ayrılık planları yaptığı ve devre arasında kiralık ya da bonservisiyle oyuncunun gönderilebileceği vurgulandı.
Jean Onana'nın da şartlarının değişmemesi halinde ayrılığa sıcak baktığı haber detayında yer aldı.

Beşiktaş'ta 4 milyon euro'luk fiyasko! Onana devre arası yolcu... - Resim : 3

FRANSA, İTALYA VE İSPANYA'DAN TALİPLERİ VARDI

Onana'nın yaz Transfer döneminde Fransa, İtalya ve İspanya'dan taliplerinin olduğu, oyuncunun bu ülkelerden birine gidebileceği aktarıldı.

Beşiktaş'ta 4 milyon euro'luk fiyasko! Onana devre arası yolcu... - Resim : 4

4.04 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Beşiktaş, Kamerunlu futbolcunun bonservisi için Lens'e 4.04 milyon Euro bonservis ödemişti. Beşiktaş ile ligde 2 maça çıkan Jean Onana, söz konusu iki maçta da 1'er dakika süre alabildi.

Beşiktaş'ta 4 milyon euro'luk fiyasko! Onana devre arası yolcu... - Resim : 5
23 yaşındaki ön libero UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde ise 4 müsabakada görev aldı ve 1 asistlik skor katkısı verdi.

Beşiktaş JK
Filenin Sultanları İstanbul'da Hatayspor'dan muhteşem geri dönüş! Fatih Doğan: Şampiyonluk için 'İtalyan Çukuru'ndan çıkmalı Erteleme maçlarının hakemleri belli oldu