Beşiktaş'ın uçakları peş peşe İstanbul'a indi! Önce Onana sonra Amartey

Son dakika Beşiktaş haberleri... Transfer döneminin ilk günlerinde ezeli rakiplerinin gölgesinde kalan Beşiktaş, gaza bastı ve 3 ismi kadrosuna kattı. Lyanco'nun ardından Onana ve Amartey de İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın uçakları peş peşe İstanbul'a indi! Önce Onana sonra Amartey

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, transfer döneminin başlarında sessiz kalmıştı ancak son günlerde harekete geçti ve peş peşe takviyeler yaptı.

Southampton'dan Lyanco'yu alarak savunmasını güçlendiren Kartal, 2 ismi daha İstanbul'a getirdi.

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerini yürüttüğü Kamerunlu futbolcu Jean Onana, dün akşam üstü İstanbul'a geldi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu, siyah-beyazlı takımın görevlileri karşıladı.

Jean Onana
Jean Onana

Onana, pasaport işlemlerinin ardından araçla havalimanından ayrıldı. Geçen sezon Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Lens'te forma giyen Onana, kariyerinde Bordeaux ve Lille'de top koşturdu.

Defansif orta saha oyuncusu, Fransa'da toplam 43 maçta 3 gol kaydetti.

ONANA SONRASI AMARTEY DE GELDİ

Siyah-beyazlılar, Onana'nın ardından sabaha karşı Amartey'i de İstanbul'a getirdi. Ganalı stoper sabah saat 06.00 civarı İstanbul'a indi ve dinlenmek üzere otele geçti.

Daniel Amartey'in bugünkü sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Gana Milli Takımı'nda 51 maça çıkan Daniel Amartey'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Internacional Allies altyapısında yetişen 28 yaşındaki savunmacı kariyerinde Kopenhag ve Leicester City formaları da giydi.

Daniel Amartey
Daniel Amartey

 

Beşiktaş JK
Atilla Szalai açıklaması: İzin verildi F.Bahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibi belli oldu G.Saray'ın eski oyuncusu F.Bahçe'de! Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geldi!