Beşiktaş'ın büyük çilesi! 20 futbolcu 41 kez sakatlandı!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atan Beşiktaş, en büyük sıkıntıyı sakatlıklardan dolayı yaşadı. Dün oynanan Fenerbahçe derbisinde 2 oyuncusunu maça devam edemeyen Kartal'da, bu sezon 20 futbolcu tam 41 kez sakatlandı.

Beşiktaş'ın büyük çilesi! 20 futbolcu 41 kez sakatlandı!
  • Süper Lig'de zirve yarışına tutunmaya çalışan ancak sakatlıklar nedeniyle büyük problem yaşayan Beşiktaş'ta sorunların ardı arkası kesilmiyor.

Beşiktaş'ın büyük çilesi! 20 futbolcu 41 kez sakatlandı! - Resim : 1

  • Sabah Gazetesi'nin haberine göre, takımın başına geldiğinde yaşanan bu durumdan dolayı eski kondisyonerleri suçlayan ve Fenerbahçe derbisi öncesi, "Sakat arkadaşlarımızın hepsi yakında dönecek" açıklamasını yapan teknik direktör Rıza Çalımbay dün üst üste iki şok daha yaşadı.

Beşiktaş'ın büyük çilesi! 20 futbolcu 41 kez sakatlandı! - Resim : 2

  • Takımın orta sahadaki en etkili isimlerinden Gedson Fernandes ile sol bekte Umut Meraş ilk yarıda sakatlanarak karşılaşmaya devam edemedi.

Beşiktaş'ın büyük çilesi! 20 futbolcu 41 kez sakatlandı! - Resim : 3

  • Beşiktaş, derbide yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Gedson Fernandes'in sol ayak bileği dış yan bağ kompleksinde gerilme saptandığı bildirildi.

  • Fenerbahçe karşısında ağrısı nedeniyle maçı yarıda bırakan Umut Meraş'ın da alt baldır arka adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiği aktarıldı.

Beşiktaş'ın büyük çilesi! 20 futbolcu 41 kez sakatlandı! - Resim : 4

  • Bu sezon 20 farklı oyuncunun toplamda 41 kez sakatlık yaşadığı siyah- beyazlı takımdaki bu durum, "Bu kadarı da olmaz" yorumlarına neden oldu.

Beşiktaş'ın büyük çilesi! 20 futbolcu 41 kez sakatlandı! - Resim : 5

  • Dün eklenen iki ismin dışında Beşiktaş'ta Masuaku, Rosier, Rashica, Colley ve Yakup Arda'nın da sakatlıkları devam ediyor.

Beşiktaş'ın büyük çilesi! 20 futbolcu 41 kez sakatlandı! - Resim : 6

Beşiktaş JK
Milli tenisçi Ayla Aksu Tunus'ta finale yükseldi Ankaragücü'nün konuğu Rizespor Nelsson dalya yapmaya hazırlanıyor 15 haftada 14 puan fark! Kartal irtifa kaybetti