Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Oxlade-Chamberlain İstanbul'da!

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig'de sezon başlangıcı için geri sayım sürerken Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlı takımın radarındaki yıldız isim İstanbul'a geldi. İngiliz futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain, Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yapacak.

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi Transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’da forma giyen Alex Oxlade-Chamberlain’i görüşmeleri sürdürmek için İstanbul’a getirdi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Oxlade-Chamberlain İstanbul'da! - Resim : 1

Londra’dan kalkan uçakla saat 17.20’de İstanbul Havalimanı’na gelen Chamberlain, daha sonra konaklayacağı otele doğru hareket etti.

29 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrollerinin ardından siyah-beyazlı ekibe imza atması bekleniyor. 

Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Oxlade-Chamberlain İstanbul'da! - Resim : 2

Kartal'ın görüşeceği ve sağlık kontrolünden geçireceği İngiliz futbolcunun sakatlık geçmişi ise akıllarda soru işareti olarak kaldı.

Geçtiğimiz sezon uyluk sakatlığı yaşayan ve 14 maç kaçıran İngiliz yıldız, daha öncesinde ise; diz sakatlığı, ayak bileği sakatlığı, çapraz bağ sakatlığı, iç bağ sakatlığı, lif yırtılması gibi uzun süreli sakatlıklar yaşadı.

Chamberlain'in sakatlık geçmişi

Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Oxlade-Chamberlain İstanbul'da! - Resim : 3

Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Oxlade-Chamberlain İstanbul'da! - Resim : 4

Geçtiğimiz haftalarda siyah-beyazlı kulüp Lyanco'yu İstanbul'a getirmiş ancak oyuncu sağlık kontrolünden geçemediği için transfer gerçekleşmemişti.

Beşiktaşlı taraftarlar benzer bir durumun Chamberlain için de yaşanmasından korkuyorlar.

Beşiktaş JK
Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Aboubakar gidiyor mu? Sinan Gümüş Antalyaspor'dan ayrılıyor Micky van de Ven Tottenham'la imzaladı Kolombiya ve Fransa çeyrek finalde