Beşiktaş'ın 3 kişilik stoper listesi! Şenol Güneş yönetime rapor verdi

Bu sezon stoper bölgesine Amartey ve Colley'i alan Beşiktaş, bir isimle daha savunmasını güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Saiss, Welinton ve Montero'nun ayrılığıyla o bölgede eksik kalan siyah-beyazlılar, harekete geçti. Şenol Güneş 3 kişilik listeyi yönetime verdi.

Beşiktaş'ın 3 kişilik stoper listesi! Şenol Güneş yönetime rapor verdi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta öncelik savunmaya yapılacak takviyede.

Hürriyet'te yer alan habere göre, savunmayı Omar Colley ve Daniel Amartey ile güçlendiren siyah-beyazlılar, bir transfer daha yapacak.

Davinson Sanchez
Davinson Sanchez

Deneyimli teknik adam Şenol Güneş, Amartey ve Colley'den memnun olmasına rağmen bir stoper daha istiyor. Güneş'in yönetime verdiği listede 3 futbolcu yer alıyor.

Berat Djimsiti
Berat Djimsiti

Beşiktaş'ın listesinde Tottenham'dan Davinson Sanchez, Atalanta'dan Berat Djimsiti ve Dinamo Moskova'dan Saba Sazonov bulunurken Avrupa'da transfer döneminin kapanmasının ardından görüşmelerin hızlanacağı ifade edildi.

Saba Sazonov
Saba Sazonov

MONTERO'YLA YOLLAR AYRILDI

Beşiktaş'tan dün yapılan açıklamada Francisco Montero'nun Portekiz ekibi Arouca'ya kiralandığı bildirildi.

Francisco Montero
Francisco Montero

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Francisco Montero, 2023-24 sezonu sonuna kadar Portekiz'den FC Arouca'ya geçici transfer olmuştur. Francisco Montero'ya yeni kulübünde başarılar dileriz." denildi.

Beşiktaş JK
Zaha ve Tadic'in maaşları doğru mu? Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşları başlıyor Sivasspor'a Gambiyalı sol kanat Fred'den Galatasaray itirafı! "Beni istediler ama..."