Beşiktaş ve Galatasaray cephesinde dev derbi primleri! Ahmet Nur Çebi ve Dursun Özbek kesenin ağzını açtı

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Vodafone Park'ta 30 Nisan Pazar akşamı oynanacak zorlu müsabaka öncesinde iki takımda da hedef 3 puan. Sarı-kırmızılı takım şampiyonluk, siyah-beyazlılar ise ligi ikinci sırada bitirmenin hesaplarını yapıyor. Müsabaka öncesinde başkanlar primleri belirledi.

Beşiktaş ve Galatasaray cephesinde dev derbi primleri! Ahmet Nur Çebi ve Dursun Özbek kesenin ağzını açtı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbide galibiyet sonrasında verilecek tarihi primlerin miktarlarını belirledi.

Beşiktaş ve Galatasaray cephesinde dev derbi primleri! Ahmet Nur Çebi ve Dursun Özbek kesenin ağzını açtı - Resim : 1

KİŞİ BAŞI 150 BİN TL
Pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak zorlu mücadele için iki kulübün yönetimi, galibiyet yolunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor.

Lideri yenerek zirvede işleri iyice karıştırmayı hedefleyen Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, 3 puanın alınması halinde verilecek ödülü belirledi.

Beşiktaş ve Galatasaray cephesinde dev derbi primleri! Ahmet Nur Çebi ve Dursun Özbek kesenin ağzını açtı - Resim : 2

Siyah-beyazlılar, sezon başında 75 bin TL olarak belirlenen derbi galibiyetine verilen primi Fenerbahçe maçında 100 bin TL'ye çıkarmıştı. Çebi ve kurmaylarının, bu kez primi ikiye katlayarak adam başı 150 bin TL olarak belirlediği öğrenildi.

TAKIMA 10 MİLYON TL DAĞITACAK
Galatasaray cephesinde de yönetim kesenin ağzını açtı.

Bu müsabakaya şampiyonluk maçı gözüyle bakan sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek, takıma haber göndererek galibiyet halinde toplam 10 milyon TL'lik primin takıma dağıtılacağını bildirdi.
Yönetim daha önce Fenerbahçe derbisinde de aynı primi vermişti.

Beşiktaş ve Galatasaray cephesinde dev derbi primleri! Ahmet Nur Çebi ve Dursun Özbek kesenin ağzını açtı - Resim : 3

Galatasaray Beşiktaş JK
Fenerbahçe seriye kötü başladı Juventus'u eleyen Inter finale yükseldi Real'den sonra Barça da yenildi Sezonun maçında Manchester City Arsenal'i devirdi