Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten galibiyet sözleri "Oyunun başrolünde Beşiktaş vardı"

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etmesinin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Maçın tamamına bakarsak oyunun sahibi Beşiktaş'tı ve başrolünde Beşiktaş vardı. Bütün oyuncularım iyi niyetiyle kendi oyunlarını oynamaya çalıştılar ve bu da sahaya yansıdı." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten galibiyet sözleri  "Oyunun başrolünde Beşiktaş vardı"

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanından 4-2'lik galibiyetle döndü.

Maçın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş mücadeleyi değerlendirdi.

90 dakikayı değerlendirerek sözlerine başlayan Şenol Güneş, "İki takım da kazanmak istiyordu. Zor bir maçtı. İki takım da baskılı oynamak istedi ve hataya zorlamak istedi. 1-0 geriye düştük. Tayyip Talha sakatlandı maalesef. Maçın tamamına bakarsak oyunun sahibi Beşiktaş'tı ve başrolünde Beşiktaş vardı. Bütün oyuncularım iyi niyetiyle kendi oyunlarını oynamaya çalıştılar ve bu da sahaya yansıdı. 2-0 da olabilirdi. Maçın tamamına bakarsak oyuncularımız sonuçtan bağımsız iyi niyetli ve samimi oynadılar. Başarı için iyi bir duruş sağlamak gerekiyor ve onu sergilediler. Seyirci olağanüstü bir destek verdi Fenerbahçe'ye." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten galibiyet sözleri  "Oyunun başrolünde Beşiktaş vardı" - Resim : 1
Maçta sakatlanarak kenara gelen Tayyip Talha Sanuç'la ilgili ise tecrübeli antrenör, "Keşke bir an evvel dönebilse. Geleceğini parlak bir stoper olarak görüyorum. Olumsuz gözüküyor durumu. Cenk daha ağır sakatlıklar geçirdi. Birçok oyuncu sakatlık geçirdi. Önemli olan işine sahip çıkmak. Dinlenme olarak kabul etsin. Benim onu oynatmadığımı düşünsün. Yeniden döneceğini düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

Şenol Güneş ayrıca, "Bazen oyuncularımı dinliyorum, eksik kalınca koştuk diyorlar. Tam olunca niye koşmuyorsunuz? İçinizde bir yetenek ve ruh varsa bunu göstermeniz gerekiyor. Futbol adına doğrular var. Doğru zamanda ve doğru yerde işler yapıldığı zaman kaybetseniz bile kazanmış olursunuz. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılılardan Lale Orta'ya: İstifa et! Fazıl Say'dan Ali Koç'a "Hemen gidiyorsun" Fenerbahçeli taraftar Beşiktaşlı oyuncuları alkışladı Derbiye Redmond damga vurdu