Beşiktaş taraftarı tepki göstermişti! Ceyhun Kazancı'dan istifa açıklaması

Transfer döneminde ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Beşiktaş'ta, taraftarlar Ahmet Nur Çebi ve yönetimin istifasını istiyor. En büyük tepki gösterilen isimlerin başında ise Ceyhun Kazancı geliyor. Son olarak İstanbul'a getirilen Lyanco'nun sakat çıkması, Kazancı'yı istifaya sürükledi.

Beşiktaş taraftarı tepki göstermişti! Ceyhun Kazancı'dan istifa açıklaması

Beşiktaş'ta sportif direktör Ceyhun Kazancı ile yollar ayrılabilir. Kazancı görevinden ayrılmalı planlıyor.

Basında çıkan istifa iddialarının ardından Ceyhun Kazancı, NTV Spor muhabiri Övünç Özdem'e, "Görevimden istifa etmeyi düşünüyorum. Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile görüşüp planlamasını yapacağım" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş taraftarı tepki göstermişti! Ceyhun Kazancı'dan istifa açıklaması - Resim : 1

Beşiktaş taraftarı, transfer döneminde yıldız isimlerin transfer edilmemesi nedeniyle sportif direktör Ceyhun Kazancı'ya tepki göstermişti.

TRANSFER DÖNEMİNDEKİ BAŞARISIZLIK VE LYANCO...

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin peş peşe yıldız isimleri transfer etmesine karşın, siyah-beyazlılar suskun kaldı.

Amartey, Onana ve Lyanco'nun alınmasına rağmen taraftarlar transferleri yeterli bulmuyor. Bu durumun üzerine ise İstanbul'a getirilen Lyanco'nun sakat çıkması ve imzadan dönmesi siyah-beyazlı renklere gönül verenleri çileden çıkardı.

Kazancı bu gelişmelerin üzerine istifa kararı aldı.

Beşiktaş taraftarı tepki göstermişti! Ceyhun Kazancı'dan istifa açıklaması - Resim : 2

Beşiktaş JK
Trabzonspor'u 20 milyar TL'ye satın almak istiyor Galatasaray, Cedric Bakambu transferini açıkladı Beşiktaşlı futbolcu trafikte saldırıya uğradı! Arda Güler'e nazar değdi!