Beşiktaş Shakhtar Donetsk hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk ile bu akşam hazırlık maçı yapacak. Yeni sezon öncesinde son olarak kadrosuna Immobile'i kadrosuna katan Beşiktaş'ın oynayacağı hazırlık maçı saati ve tarihi merak ediyor. Peki, Beşiktaş Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Shakhtar Donetsk hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Slovenya'nın Maribor kentinde kamp yapan Beşiktaş, yarın hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak. Taraftarlar, yeni transferleri görmek için Beşiktaş Shakhtar Donetsk hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorgulama başladı. İşte maça dair detaylar...

BEŞİKTAŞ SHAKHTAR DONETSK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Shakhtar Donetsk bu akşam karşı karşıya geliyor. Sports Park Radomlje'de oynanacak müsabaka TSİ 18.30'da başlayacak. Karşılaşma EXXEN'den canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'IN HAZIRLIK MAÇLARI

Beşiktaş'ın geçen hafta Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb ile oynamayı planladığı hazırlık müsabakası yoğun yağış nedeniyle iptal edilmişti.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında şu ana kadar bir hazırlık maçı yapabilen siyah-beyazlılar, İstanbul etabında Ümraniyespor'la karşılaşmış ve müsabaka golsüz sona ermişti.

Yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst yönetiminde ikinci maçına çıkacak Beşiktaş, 20 Temmuz'da da Grazer AK ile oynayacağı müsabakanın ardından İstanbul'a dönecek.

Elias Jelert kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Kadın Futbol Takımı play-off'a kaldı Can Keleş Beşiktaş'ta