Beşiktaş kazanırsa Fenerbahçe ligi üçüncü bitirecek! Geçen sezonun gerisinde kalacak...

Süper Lig'de geçen hafta şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, bugün ikincilik koltuğunu kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya. Galatasaray'ın Ankaragücü'nü yenmesiyle şampiyonluk şansı biten Kanarya, dün ise ezeli rakibine yenilerek ikincilik şansını riske attı. Beşiktaş'ın Konyaspor'u yenmesi durumunda Kartal ligi ikinci tamamlayacak.

Beşiktaş kazanırsa Fenerbahçe ligi üçüncü bitirecek! Geçen sezonun gerisinde kalacak...

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Aslan, ezeli rakibini Zaniolo (2) ve Icardi'nin golleriyle 3-0 yendi. Bu sonucun ardından sarı-lacivertli takımın ikinci şansı zora girdi.

BEŞİKTAŞ KAZANIRSA FENERBAHÇE ÜÇÜNCÜ OLACAK

Galatasaray'a yenilen Fenerbahçe, 77 puanda kaldı. Kasımpaşa'yı 5-2 yenen Beşiktaş da 77 puanda.
Fenerbahçe ligin son maçında Gaziantep FK'dan hükmen 3 puan alacak ve ligi 80 puanda bitirecek.

Beşiktaş kazanırsa Fenerbahçe ligi üçüncü bitirecek! Geçen sezonun gerisinde kalacak... - Resim : 1

Beşiktaş ise sahasında Konyaspor'u konuk edecek ve kazanması durumunda ligi 80 puanla tamamlayacak. Bu durumda ise ikili averaj devreye girecek.

Beşiktaş ligin ilk maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalmıştı. Siyah-beyazlılar Kadıköy'de rakibini 4-2 yenerek ikili averajda üstünlük kurdu.

İki takımın ligi aynı puanda bitirmesi durumunda Beşiktaş ikinci sırada yer alacak.

Beşiktaş kazanırsa Fenerbahçe ligi üçüncü bitirecek! Geçen sezonun gerisinde kalacak... - Resim : 2

GEÇEN SEZONUN GERİSİNDE KALACAK!

Geçen sezon Trabzonspor'un ardında ligi ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, 2022-23 sezonuna Jorge Jesus yönetiminde iddialı bir kadro kurarak başladı.

Beşiktaş kazanırsa Fenerbahçe ligi üçüncü bitirecek! Geçen sezonun gerisinde kalacak... - Resim : 3

Jayden Oosterwolde, Diego Rossi, Luan Peres, Pedro, Bruma, Samet Akaydın, Batshuayi, Lincoln, Arao gibi isimlere imza attıran Fenerbahçe, ligi geçen sezondan daha kötü bir dereceyle noktalamış olacak.

Fenerbahçe Beşiktaş JK
68. Kısrak Koşusu'nda zafere Moonlight Fairy uzandı Muslera'nın yerine Uğurcan Çakır! Aslan'dan yılın bombası Fenerbahçe'de flaş Jesus iddiası! Kupa finali öncesi... Süper Ligde kim ikinci olacak? Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı?