Beşiktaş'tan hücum bölgesine 2 takviye! Halil Dervişoğlu ve Toko Ekambi...

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcayan Kartal, Şenol Güneş'in raporları doğrultusunda hücum bölgesine 1 yerli 1 yabancı takviye yapacak. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan hücum bölgesine 2 takviye! Halil Dervişoğlu ve Toko Ekambi...

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş, orta saha ve savunma hattının yanı sıra hücumda da kadro derinliği istiyor.

Toko Ekambi
Toko Ekambi

Bu doğrultuda temaslara başlayan siyah beyazlı yönetim, Lyon ile Toko Ekambi transferi için temaslara başladı.

LYON'LA TEMASLAR BAŞLADI

30 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Fransız ekibi ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Lyon ile bonservis bedeli görüşmelerine başlayan siyah beyazlılar, 2.5 milyon euro karşılığında transferi tamamlamayı planlıyor.

Beşiktaş Lyon ile anlaşması halinde Ekambi ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş'tan hücum bölgesine 2 takviye! Halil Dervişoğlu ve Toko Ekambi... - Resim : 2

Geçen sezonun 2. yarısında Rennes'e kiralanan Kamerunlu oyuncu, Lyon ve Rennes'de 19'ar olmak üzere toplam 38 maça çıktı. 9 gol, 4 asistlik hücum katkısı sağlayan Ekambi, 46 kez formasını giydiği Kamerun milli takımında 13 gol attı.

"HALİL TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR"

Bonservisi İngiliz ekibi Brentford'da bulunan Halil Dervişoğlu için transfer açıklaması geldi. Milli futbolcunun babası Muzaffer Dervişoğlu, Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Halil'in Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını söyledi.

Halil Dervişoğlu
Halil Dervişoğlu



Radyo Gol'e konuşan Muzaffer Dervişoğlu, "Türkiye ve Hollanda'dan teklifler var düşünme aşamasındayız. Halil, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Neden olmasın?" sözlerini sarf etti.

GALATASARAY'DA OYNAMIŞTI

Halil Dervişoğlu, daha önce Türkiye'de Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti.

23 yaşındaki futbolcu, geçen sezonu kiralık olarak Burnley'de geçirdi. Halil Dervişoğlu, Burnley'de süre aldığı 9 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş'tan hücum bölgesine 2 takviye! Halil Dervişoğlu ve Toko Ekambi... - Resim : 4

Brentford ile sözleşmesi gelecek yıl sona erecek milli oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

Beşiktaş JK
Potanın Perileri Avrupa Şampiyonası'na veda etti Türkiye Galler maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kanada'da kazandı efsaneyi yakaladı A Milli Takım'ın rakibi Galler! Liderliği korumak için sahadayız