Beşiktaş-Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK Gaziantepspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, Süper Ligin 11. haftasında Gaziantepspor'u ağırlıyor. Beşiktaş, 16 puanla 6. sırada iken Gaziantep 9 puanla 16. sırada yer alıyor. Peki, Beşiktaş-Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş-Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK Gaziantepspor maçı hangi kanalda?

Süper Lig 11. haftasında Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Şenol Güneş'in istifası sonrasında Burak Yılmaz'ın başında çıktığı Beşiktaş, Gaziantep maçı ile çıkışa geçmek istiyor. Peki, bu akşam oynanacak Beşiktaş Gaziantep maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ-GAZİANTEPSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Gaziantepspor, bu akşam Tüpraş Stadyumu'nda karşılaşacak. 30 Ekim Pazartesi günü oynanacak mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

ABOUBAKAR HASTANEYE KALDIRILDI!

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden 31 yaşındaki santrforun sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A takımımızın 28 Ekim'de gerçekleştirdiği antrenmanın ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti olan futbolcumuz Vincent Aboubakar, geceyi Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde geçirmiştir. Aboubakar'ın tanı ve tedavi süreci devam etmektedir."

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER ÇOK FAZLA

Beşiktaş, bu akşam oynayacağı Gaziantepspor maçına birçok futbolsundan eksik olarak sahaya çıkacak. Beşiktaş'ta Daniel Amartey, Eric Bailly, Omar Colley, Arthur Masuaku, Umut Meraş ve Tayfur Bingöl'ün ise sakatlıkları bulunuyor. Sakatlığını atlatan Salih Uçan ise Gaziantep FK karşısında forma giyebilecek.

Emrecan Uzunhan ile Tayyip Talha Sanuç ise uzun süreli sakatlıkları gerekçesiyle kadroda yer alamayacak.

Kaleci Mert Günok, kırmızı kart cezası nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek.

Gaziantep FK'de ise tedavisi süren Albian Ajeti dışında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ-GAZİANTEP MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Onur, Necip, Onana, Bahtihar, Ghezzal, Hadziahmetovic, Gedson, Chamberlain, Rashica, Cenk.

Gaziantep FK: Nita, Djilobodji, Arda, Morais, Nkoulou, Furkan, Jevtovic, Maxim, Markovic, Mustafa, Draguş.

Antalya tek golle 3 puanı aldı Meksika'da kazanan değişmedi Kartal 12 yıllık rekoru kırdı! Kocaman'ı geçti Volkan Demirel joker oldu