Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig 32. haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı konuk edecek. Lider Galatasaray 70 puana, üçüncü sırada olan Beşiktaş ise 62 puana sahip. Futbolseverlerin merakla beklediği hafta sonu oynanacak BJK - GS derbisinin hakemi açıklandı. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? BJK GS derbisi hangi gün oynanacak?

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 32. haftasında Beşiktaş Galatasaray derbisi oynanacak. İki takım da derbi için hazırlıklarını sürdürürken dev maçı yönetecek hakem belli oldu. Taraftarlar, derbinin hakemi hakkında araştırmaya hemen başladı. Peki, Beşiktaş Galatasaray derbisi hangi gün oynanacak, saat kaçta başlayacak? İşte BJK GS derbisine dair detaylar...

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI HAKEMİ KİM OLDU?

Süper Lig 32. haftasında oynanacak Beşiktaş Galatasaray derbisini Ali Şansalan yönetecek.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. 30 Nisan Pazar günü oynanacak BJK GS derbisi, saat 19.00'da başlayacak.

ALİ ŞANSALAN'IN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Pazar günü oynanacak derbinin hakemi olan Ali Şansalan'ın Beşiktaş ve Galatasaray maç karnesi merak ediliyor.

Şansalan, kariyerinde Beşiktaş'ın 13 maçında görev aldı. Bu müsabakalarda siyah-beyazlılar, 8 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet elde etti. 35 yaşındaki hakem, siyah-beyazlı futbolculara 32 kez sarı kart gösterirken, kırmızı kartına ise başvurmadı.

Ali Şansalan, bu sezon Beşiktaş'ın deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Fatih Karagümrük ve sahasında 3-1 galip geldiği İstanbulspor mücadelelerini yönetti.

ALİ ŞANSALAN'IN GALATASARAY KARNESİ

Hakem Ali Şansalan, Galatasaray'ın ise 12 maçında sahada yer aldı. Sarı-kırmızılılar, 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle bu karşılaşmaları tamamladı. Galatasaraylı futbolcular, Şansalan tarafından 30 sarı kart görürken, kırmızı ise çıkmadı.
Ali Şansalan, bu sezon Aslan'ın evinde 2-1 kazandığı Antalyaspor ve yine sahasında 2-0'la geçtiği Adana Demirspor maçlarının da hakemiydi.

Beşiktaş JK Galatasaray
Zajc'ın F.Bahçe'de kalmak için tek şartı var Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu Mertens'in yeni maaşı belli oldu Derbi öncesi dev primler belli oldu