Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Beşiktaş Club Brugge maçı şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 5. haftasında Club Brugge'u konuk ediyor. Grupta son sırada yer alan Beşiktaş, Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlüğe getirilmesi sonrasında ilk Avrupa maçına çıkıyor. Peki, Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Beşiktaş Club Brugge maçı şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi D grubunda yer alan Beşiktaş, 5. hafta maçında Club Brugge ile karşılaşacak. Siyah beyazlılar, Avrupa'daki galibiyet hasretine son vermek için lider karşısında üç puan arayacak. Peki, Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Club Brugge, 30 Kasım Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumunda oynanacak mücadele 20.45'te başlayacak. Beşiktaş Club Brugge maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ'NDE GRUPTAN ÇIKMA ŞANSI KALMADI

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda 4. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından Beşiktaş'ın üst tura yükselme şansı kalmadı.

D Grubu'nun 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Norveç ekibi Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup oldu. Gruptaki diğer mücadelede ise Belçika temsilcisi Club Brugge, İsviçre'nin Lugano takımına 2-0 üstünlük kurdu.

Bu sonuçlarla Club Brugge, puanını 10 yaptı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Bodo/Glimt puanını 7'ye yükseltirken, Beşiktaş 1, Lugano ise 4 puanda kaldı.

Siyah-beyazlı ekibin grup aşamasının tamamlanmasına 2 maç kala Bodo/Glimt'i yakalama şansı kalmadı. Beşiktaş, son 2 haftada oynayacağı müsabakaları kazansa dahi Norveç ekibi, ikili averajda üstün durumda bulunuyor.

Bodo/Glimt, Beşiktaş'ı sahasında 3-1, deplasmanda da 2-1 mağlup etti. D Grubu'nda Lugano'nun ise ilk 2 içinde yer alarak üst tura çıkma şansı devam ediyor.

Ferdi için 30 milyon euro! Almanya'dan flaş iddia Nordsjælland Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Terim'in Erzan'a yazdığı not: İyi ki yolumuz kesişmiş Ronaldo'dan yılın fair-play hareketine aday hareket!