Beşiktaş Chamberlain'i KAP'a bildirdi! 1 hafta önce gelmişti...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş yaklaşık 1 hafta önce İstanbul'a getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Alex Oxlade-Chamberlain'i kadrosuna kattı. Geçmişte büyük sakatlıklar yaşayan İngiliz yıldızı kapsamlı bir taramadan geçiren Kartal, transferi resmen açıkladı.

Beşiktaş Chamberlain'i KAP'a bildirdi! 1 hafta önce gelmişti...

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Siyah-beyazlılar, geçen hafta İstanbul'a getirdiği Alex Oxlade-Chamberlain'le anlaşma sağladı.

Beşiktaş Chamberlain'i KAP'a bildirdi! 1 hafta önce gelmişti... - Resim : 1

Kariyeri boyunca ağır sakatlıklar yaşayan İngiliz yıldız, geniş bir sağlık taramasından geçti ve transferine karar verildi.

Kartal, deneyimli orta saha oyuncusunu kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Twitter hesabından 'OX' paylaşımı yaparak yıldız isimle anlaşıldığını duyurdu.

Beşiktaş'ın o paylaşımı...

Beşiktaş Chamberlain'i KAP'a bildirdi! 1 hafta önce gelmişti... - Resim : 2

BEŞİKTAŞ KAP'A BİLDİRDİ

Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle: Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.

Beşiktaş Chamberlain'i KAP'a bildirdi! 1 hafta önce gelmişti... - Resim : 3

Devler Ligi eleme turunda 30. kez sahne alıyor G.Saray 3-0'ın rövanşında tur için sahada Sivas kaçtı Samsun yakaladı Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?