Beşiktaş bir transfer çalımı daha yedi: Dusan Tadic Fenerbahçe'de

Adı uzun süredir Beşiktaş ile anılan Ajax'tan ayrılan Sırp oyuncu Dusan Tadic, Fenerbahçe'ye imza atmak üzere İstanbul'a geldi. Sarı-lacivertli takım, transferi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Halil Dervişoğlu'nun da Galatasaray'a imza atmasının ardından, Kara Kartal aynı gün içerisinde iki kez transfer çalımı yemiş oldu.

Fenerbahçe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Sarı-lacivertli takım, Ajax'tan ayrılan 34 yaşındaki Sırp orta saha Dusan Tadic'i özel uçakla İstanbul'a getirdi.

Beşiktaş bir transfer çalımı daha yedi: Dusan Tadic Fenerbahçe'de - Resim : 1

Adı uzun süre Beşiktaş ile anılan hatta imza aşamasına gelinen Sırp oyuncuyu sarı-lacivertliler Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirdi.

Beşiktaş bir transfer çalımı daha yedi: Dusan Tadic Fenerbahçe'de - Resim : 2

Kulüp yetkilileri tarafından karşılanan 34 yaşındaki yıldızın, 2 senelik sözleşmeyi kabul ettiği ve yıllık 3,5 milyon euro garanti ücret ile 2,5 milyon euro imza parası alacağı belirtiliyor.

FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dusan Tadic'in transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmış ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere kulübümüze davet edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş bir transfer çalımı daha yedi: Dusan Tadic Fenerbahçe'de - Resim : 3
İlgili kap bildirimi

SKOR KATKISI ÇOK YÜKSEK

2018 yılında Ajax'a transfer olan Tadic, burada fenomen bir kariyere sahip oldu. Hollanda ekibiyle çıktığı 241 maça 105 gol ve 112 asist sığdıran Sırp yıldız, kulüp tarihinde önemli bir yer edindi. Bir Eredivisie gol krallığı yaşayan oyuncu, ayrıca bu ligde 3 şampiyonluk yaşadı.

Beşiktaş bir transfer çalımı daha yedi: Dusan Tadic Fenerbahçe'de - Resim : 4

BEŞİKTAŞ'IN YEDİĞİ 2.TRANSFER ÇALIMI

Yaklaşık 1 aydır ismi Beşiktaş ile anılan Tadic, Fenerbahçe'ye transfer olunca akıllara Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'a transferi geldi. 15 Temmuz tarihinde Kara Kartal'ın ilgilendiği oyunculardan önce Halil, Cimbom'a, ardından da Tadic Kanarya'ya imza attı.

Beşiktaş bir transfer çalımı daha yedi: Dusan Tadic Fenerbahçe'de - Resim : 5

Bu transfer çalımlarının ardından Beşiktaş taraftarı, yönetime tepki gösterdi.

Beşiktaş bir transfer çalımı daha yedi: Dusan Tadic Fenerbahçe'de - Resim : 6

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş JK
Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması İşte Messi'nin alacağı ücret! Yeni MHK Başkanı belli oldu Kadınlar Wimbledon'da şampiyon belli oldu